Ο Μπρούνο Φερνάντες εκθέτει την θυμωμένη πλευρά του Όλε Γκούναρ Σολσκχάιερ

Η σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μπρούνο Φερνάντες έχει ανοίξει για τις φορές που πήρε στην κακή πλευρά του Σολσκγιάερ.

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ο Μπρούνο Φερνάντες έφτασε στο Μάντσεστερ και ο Πορτογάλος σταρ έχει ήδη πολλές ιστορίες να πει. Ο 26χρονος είχε ένα απίστευτο ξεκίνημα στην United καριέρα του με 49 γκολ σε 54 αγώνες. Φυσικά, έχει κερδίσει πολλούς επαίνους από τους συμπαίκτες του, τους αντιπάλους του, τους ειδήμονες και το σημαντικότερο, τον μάνατζερ του.

Ο Ole Gunnar Solskjaer έχει χαιρετίσει το πορτογαλικό Magnifico αρκετές φορές, υπερασπιζόμενος την ανταγωνιστική προσωπικότητα του Bruno και συγκρίνοντας τον μέσο με τον Cristiano Ronaldo. Ωστόσο, αυτό που δεν είχαμε μάθει μέχρι τώρα δεν ήταν όλα ηλιοφάνεια και τριαντάφυλλα ανάμεσα στον μάνατζερ και τον παίκτη του. Στην πραγματικότητα, ο Μπρούνο Φερνάντες ομολόγησε ότι τον εξαπατούσε με τον ίδιο τρόπο όπως και οι συμπαίκτες του.

«Έχει τις στιγμές του, όπως όλοι οι άλλοι. Νομίζω ότι είναι πολύ θυμωμένος μαζί μου δύο φορές. Δεν είναι τόσο άσχημα, έχω παίξει 54 παιχνίδια τώρα. Κατά τη διάρκεια αυτών των αγώνων ήταν θυμωμένος μαζί μου δύο φορές, δεν είναι κακό, οπότε είμαι ευχαριστημένος με αυτό.

«Αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό. Μερικές φορές πρέπει να είναι ήρεμος, άλλες φορές πρέπει να ουρλιάζει και να φωνάζει στους παίκτες του. Είναι για το πώς να πάρει το καλύτερο από τους παίκτες. Για μένα, λειτουργεί καλά ότι είναι θυμωμένος μερικές φορές. Δεν θέλω να είμαι παίκτης που κανείς δεν απαιτεί τίποτα από. Θέλω τόσο αυτός όσο και οι συμπαίκτες μου να απαιτούν από μένα όταν δεν κάνω τα πράγματα σωστά».

Ο Φερνάντες πιστώνει τον Solskjaer για την επιτυχία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Παρ ‘όλα αυτά, οι δύο Red Devils έχουν μια καλή σχέση εντός και εκτός γηπέδου. Ο Μπρούνο πιστεύει ότι η μεταχείριση που δίνει ο Νορβηγός μάνατζερ στους παίκτες του τους βοηθά να υπερέχουν σε αυτό που κάνουν.

«Νομίζω ότι όλοι γνωρίζουν ότι δίνει στους παίκτες μεγάλη αυτοπεποίθηση. Οι συζητήσεις που είχαμε όταν ήρθα εδώ ήταν πολύ σημαντικές για μένα, γιατί πάντα έλεγε ότι πρέπει να εκφραστώ. Στην αρχή, επαναλάμβανε συχνά ότι πρέπει να εκφραστώ, να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω ό, τι έκανα πάντα.

«Με την πάροδο του χρόνου, έχει αρχίσει να απαιτεί όλο και περισσότερο από μένα, και νομίζω ότι είναι σημαντικό να απαιτήσω πολλά πίσω. Επειδή είναι ένα σημάδι ότι έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε και πρέπει πάντα να βελτιώνουμε».