Ο Μπρούνο εξηγεί τον λόγο που ο Ρονάλντο είναι πάντα πεινασμένος για περισσότερα

Μετά το τελευταίο του hat-trick για την Πορτογαλία, ο Ronaldo επαινέθηκε από τον Bruno Fernandes λεπτομερώς για την πείνα του να συνεχίσει να συλλέγει δίσκους και τίτλους.

Χθες, ο Μπρούνο Φερνάντες είχε εισιτήρια πρώτης σειράς για να παρακολουθήσει ένα ακόμη σόου του Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον του Λουξεμβούργου. Με το χατ-τρικ που σκόραρε, αυτό κάνει 8 γκολ εναντίον αυτής της εθνικής ομάδας. Ωστόσο, τα τρία γκολ του τον έκαναν να αυξήσει τον αριθμό των γκολ που σκόραρε για την Πορτογαλία σε 115. Κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου δεν έχει σκοράρει περισσότερο από τον Ρονάλντο και πιθανότατα κανείς δεν θα το κάνει ποτέ. Αυτό που κάνει το αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απλά απίστευτο.

Οποιοδήποτε είδος κριτικής εναντίον του για τη βαθμολόγηση πάρα πολλών ποινών δεν ισχύει καν για τον Μπρούνο Φερνάντες. Κατά την άποψή του, ο Ρονάλντο αξίζει κάθε έπαινο που παίρνει για να πάρει στα στατιστικά τόσο τεράστια. Όταν ρωτήθηκε για όλες τις επικρίσεις που δέχεται, ο Μπρούνο προφανώς βγαίνει για να υπερασπιστεί τον καπετάνιο και τον καλό του φίλο. Ξέρει ότι η Πορτογαλία δεν θα ήταν εκεί που είναι τώρα αν δεν ήταν όλα όσα έχει κάνει ο Ρονάλντο όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Μπρούνο δεν νοιάζεται για τους κριτικούς του Ρονάλντο.

Να τι είπε ο Μπρούνο σύμφωνα με τον Καθρέφτη: «Είναι το ίδιο. Ο Ρονάλντο πεινάει να σπάσει περισσότερο. Κάποτε είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Είπε ότι δεν είναι αυτός που ακολουθεί τα αρχεία, αλλά τα αρχεία που τον ακολουθούν. Και αρχίζω να πιστεύω ότι είναι αλήθεια. Επειδή η ικανότητά του να σκοράρει είναι εντυπωσιακή, η ικανότητά του να βρίσκεται στο σωστό μέρος είναι εντυπωσιακή. Πες ό, τι θέλεις. Εύκολοι στόχοι, όχι εύκολοι στόχοι.

«Δεν υπάρχουν εύκολοι στόχοι. Πρέπει να είσαι εκεί, πρέπει να το νιώσεις, πρέπει να έχεις την αίσθηση του στόχου. Είναι στο σωστό μέρος και σκοράρει. Ακόμα και το να είσαι στο σωστό μέρος, είναι δύσκολο να σκοράρεις. Υπάρχουν εκείνοι που αποτυγχάνουν, αυτός δεν αποτυγχάνει. Δεν είναι αρκετά καλό, φυσικά. Θα πρέπει να έχουμε περισσότερα σημεία, θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερα σημεία. Είναι αυτό που έχουμε. Πρέπει να προσβλέπουμε τώρα σε ό, τι μπορούμε να κάνουμε από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν. Έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια για να το κάνουμε, δεν έχουμε χάσει τίποτα και πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα πάντα».