Ο Μπονούτσι προτρέπει την Ιταλία να θυμηθεί τη συνάντησή τους εναντίον της Αγγλίας

Σε συνέντευξη Τύπου πριν από τον κρίσιμο αγώνα της Ιταλίας αύριο, ο Λεονάρντο Μπονούτσι ζήτησε από τους συμπαίκτες του να θυμηθούν τη νίκη τους εναντίον της Αγγλίας.

Ο Leonardo Bonucci ζήτησε από τους συναδέλφους του στην Ιταλία να θυμηθούν τον τελικό τους εναντίον της Αγγλίας στο Euro 2020. Ο υπερασπιστής της Γιουβέντους και η εθνική του πλευρά φιλοξενεί την Ελβετία στον προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Παρασκευή.

Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται να προχωρήσουν στην επόμενη φάση με 14 πόντους η καθεμία. Ωστόσο, οι Azzurri είναι δύο μονάδες μπροστά στη διαφορά τερμάτων και θα έχουν ως στόχο να κερδίσουν το καλύτερο από τους εχθρούς τους αύριο το βράδυ.

Στο Stadio Olimpico στη Ρώμη, ο Μπονούτσι μίλησε σε συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης της Παρασκευής εναντίον της Ελβετίας. Είπε: «Η εμπειρία του 2017 παραμένει μέσα μας, όπως όλα τα θετικά των αρνητικών εμπειριών».

«Δεν ήμασταν ανήσυχοι πριν από τον Τελικό εναντίον της Αγγλίας και πρέπει να ξαναζήσουμε αυτά τα συναισθήματα. Πρέπει να σκεφτούμε το αυριανό παιχνίδι και μετά θα επικεντρωθούμε στη Δευτέρα», συνέχισε ο Bonucci.

«Πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη παράσταση και στη συνέχεια να σκεφτούμε τη Δευτέρα για να τελειώσουμε τη δουλειά. Υπάρχουν θετικά συναισθήματα, είναι πάντα έτσι από τότε που ο Μανσίνι είναι υπεύθυνος».

Ο αρχηγός της Ιταλίας Ρομπέρτο Μανσίνι μίλησε επίσης για την αυριανή σύγκρουση: «Τα παιδιά είναι ήρεμα και συγκεντρωμένα. Ξέρουν ότι πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας για να κερδίσουμε αύριο».

«Η Ελβετία παίζει σπουδαίο ποδόσφαιρο. Κάθε παιχνίδι εναντίον της Ελβετίας ήταν δύσκολο. Πρέπει να παίξουμε με τον δικό μας τρόπο, θα κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν, όπως εμείς.»