Ο Μπερνάρντο Σίλβα επιβεβαιώνει ότι ήθελε να φύγει από το Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι

Ο μέσος της πόλης συνέχισε τις παγκόσμιες επιδόσεις του για τους Πολίτες αυτή τη σεζόν.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα ήταν στα πρόθυρα να φύγει από το Μάντσεστερ Σίτι το περασμένο καλοκαίρι, αλλά κατέληξε να μείνει στο στάδιο της Etihad. Η πορτογαλική σταρ αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο της εγκατάστασης του Pep Guardiola, καθώς η Πόλη συνεχίζει να βαδίζει προς τον τέταρτο τίτλο του πρωταθλήματος σε πέντε σεζόν.

Ο Silva έχει πλέον ανοίξει την αποτυχημένη κίνησή του, αποκαλύπτοντας προσωπικά θέματα τον ενέπνευσε να φύγει από τη λέσχη.

«Ένιωθα λίγο μόνος εκείνη την εποχή στην Αγγλία και δεν ήμουν πολύ χαρούμενος με τη ζωή μου», είπε στους Times.

«Και αν δεν είσαι ευτυχισμένος, δεν κάνεις τη δουλειά σου τόσο καλά όσο όταν είσαι ευτυχισμένος. Ήμουν καλά σωματικά, αλλά αν δεν κάνεις τη δουλειά σου με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου, δεν πρόκειται να το κάνεις και εσύ».

Και πρόσθεσε: «Είχα μια συζήτηση με τη λέσχη επειδή δεν ήμουν ευχαριστημένος με τη ζωή μου εδώ, και ήθελα να είμαι πιο κοντά στην οικογένειά μου. Αλλά αυτό [θέλοντας να φύγει] δεν είχε καμία σχέση με τη λέσχη. Λατρεύω το Μάντσεστερ Σίτι. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου, αγαπώ τους οπαδούς, αγαπώ το κλαμπ. Μετά, δεν έγινε τίποτα. Έμεινα και πάντα θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου για αυτό το κλαμπ όσο μένω εδώ.»

Η Σίλβα έχει χάσει μόνο ένα παιχνίδι πρωταθλήματος για το City αυτή τη σεζόν καθώς κάθεται στην κορυφή του τραπεζιού του πρωταθλήματος. Οι Πολίτες πιθανότατα θα τον έχουν στην ομάδα τους όταν αντιμετωπίσουν τους αντιπάλους τους στο ντέρμπι του Μάντσεστερ την Κυριακή.