Ο Μπενζέμα ανοίγει για το μέλλον του Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης με την L’Equipe, ο Karim Benzema μίλησε για το μέλλον του Zinedine Zidane ως μάνατζερ της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλοι γνωρίζουμε το είδος της σχέσης παίκτη και μάνατζερ που έχει ο Karim Benzema με τον Zinedine Zidane στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος προπονητής παρέμεινε πάντα πιστός στον επιθετό του και τον μεταμόρφωσε στο αληθινό αστέρι που ήταν πάντα. Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε από τη λέσχη, ο Ζίζου φρόντισε να αναλάβει ο Μπενζέμα ως ο πραγματικός επιθετικός αρχηγός της ομάδας. Εκτός από τον Σέρτζιο Ράμος, όλοι βλέπουν τον Μπενζέμα ως αστέρι.

Με όλες τις φήμες γύρω από την πιθανή έξοδο του Ζιντάν από το κλαμπ, ο Καρίμ ήθελε να μιλήσει για την πιθανότητα. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης για την L’Equipe στην οποία ρωτήθηκε για την πιθανή έξοδο. Για τον Γάλλο επιθετικό, απλώς ανταποδίδει μια χάρη που του έκανε ο Ζίζου. Τους τελευταίους μήνες, ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης πίεσε για την επιστροφή του στην Εθνική Ομάδα της Γαλλίας.

Ο Μπενζέμα δεν φαντάζεται ότι ο Ζιντάν φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν ρωτήθηκε για την πιθανότητα να φύγει ο μάνατζερ από το κλαμπ του, ο Μπενζέμα έστειλε στον Φλορεντίνο Περέζ ένα σαφές μήνυμα γι’ αυτό. «Ήταν ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τώρα, σωστά;» Benzema είπε σε μια συνέντευξη με L’Equipe. «Δεν τον βλέπω να φεύγει. Δεν θα φύγει, θα δεις. Αν φύγει, φεύγει… αλλά προς το παρόν δεν βλέπω τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον Ζιντάν. Η Ζίζου ήταν πάντα ειλικρινής μαζί μου», πρόσθεσε ο Μπενζέμα.

«Στενά και πολύ ειλικρινή. Μου λέει πότε τα πράγματα πάνε καλά, αλλά και όταν δεν πάνε. Είτε σε προπόνηση είτε σε αγώνες, είναι πάντα πολύ ανοιχτός. Είναι πολύ ευθύς μαζί μου και γι’ αυτό τον σέβομαι τόσο πολύ. Αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση στο γήπεδο. Είναι ο προπονητής μου, αλλά είναι σαν μεγαλύτερος αδερφός. Πάντα με υποστήριζε, είτε τα πάω καλά είτε όχι, και με βοήθησε να βελτιώνομαι κάθε χρόνο».