Ο Μπαρνέτ ανοίγει για τους αγώνες του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη, ο πράκτορας Τζόναθαν Μπαρνέτ άνοιξε για τους πρόσφατους αγώνες του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία χρόνια.

Όταν ο Gareth Bale έφτασε στη Ρεάλ Μαδρίτης, ήρθε με την υπόσχεση να γίνει ενδεχομένως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Από την άποψη της χαίτης, θεωρήθηκε ο άξιος διάδοχος του θρόνου του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αλλά όσο περνούσε ο χρόνος, ο Ουαλός άρχισε να υποφέρει από διάφορους τύπους μυϊκών τραυματισμών που σταμάτησαν την υπομονή του Ζινεντίν Ζιντάν. Παρά το γεγονός ότι ήταν επίσης σημαντικός κατά τη διάρκεια των τριών τίτλων του UEFA Champions League που κέρδισαν, ο gaffer δεν τον άντεχε.

Όλοι ξέρουμε πώς ήταν η σχέση μεταξύ Ζιντάν και Μπέιλ. Αλλά ο ατζέντης του ήθελε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα καθώς αναρρώνει από έναν νέο τραυματισμό. Ήθελε να μιλήσει για τον λόγο πίσω από τις αποτυχίες του στη Ρεάλ Μαδρίτης τα τελευταία τρία χρόνια. Κατά την άποψή του, υπάρχουν δύο πολύ συγκεκριμένοι λόγοι για τους οποίους δεν ήταν σε θέση να ανταποκριθεί όπως του ζητήθηκε. Αφού έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα μικρό δάνειο στο Τότεναμ, ποτέ δεν πήρε το επίπεδό του πίσω σε αυτό που ήταν.

Τι συνέβη στον Γκάρεθ Μπέιλ;

Εκτός από τα προφανή προβλήματα τραυματισμών, ο Gareth Bale είχε ένα σημαντικό πρόβλημα που εμπόδισε την καριέρα του να απογειωθεί εντελώς. Αρχικά ήταν ένας από τους αστέρες της ομάδας κατά τη διάρκεια της πιο σημαντικής περιόδου της σύγχρονης ιστορίας της Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν μισούσε που ο Μπέιλ πάντα τραυματιζόταν με αμέτρητα μυϊκά προβλήματα. Η Diario AS έλαβε τα ακόλουθα σχόλια από τον Jonathan Barnet τη Δευτέρα.

«Οι τραυματισμοί και η παρεξήγηση των τελευταίων εποχών με τον Ζιντάν τον έχουν επιβραδύνει. Κρίμα που είναι τραυματισμένος τώρα, με τον Κάρλο Ανσελότι πάλι προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. Έσκισε τον μηρό του, οπότε έχει πολύ δρόμο να διανύσει. Είναι ένα όνειρο για αυτόν να μπορέσει να συμμετάσχει στην τελική φάση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ουαλία. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα γι’ αυτόν αυτή τη στιγμή, νομίζω.»