Ο Μπέιλ χαιρετίζει την Ουαλία για την εμφάνιση της «τάξης για να αντισταθεί» κατά της Ελβετίας

Ένα γκολ στο μέσο του δεύτερου ημιχρόνου βοήθησε την Ουαλία να αποφύγει να χάσει και τους τρεις βαθμούς την ημέρα έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Gareth Bale χαιρέτισε την Ουαλία για την επίδειξη της «τάξης για να αντεπιτεθεί» στο Euro 2020 της απαγόρευσης κατά της Ελβετίας το Σάββατο.

Ο Κίφερ Μουρ χτύπησε ένα στο παρελθόν Yann Sommer για να ισοπεδώσει το σκορ αφού ο Breel Embolo είχε βάλει τον Ελβετό μπροστά στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου.

Η προσπάθεια του Μάριο Γκαβράνοβιτς απορρίφθηκε από την VAR ακριβώς όπως η Ελβετία πίστευε ότι είχε σφραγίσει τη νίκη στα τέλη του αγώνα, και οι δύο ομάδες κατέληξαν να μοιράζονται πόντους στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μπακού.

«Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν, ήταν λίγο τεταμένη, αλλά δεν είναι κακό αποτέλεσμα και παίρνουμε τα θετικά», δήλωσε ο Bale μετά το 1-1 αδιέξοδο, σύμφωνα με το Goal.

«Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες, αλλά το ίδιο έκαναν και εκείνοι.

«Όταν πηγαίνετε 1-0 κάτω και μπορείτε να καταρρεύσει, αλλά δείξαμε πολύ σθένος και χαρακτήρα όπως πάντα και δείξαμε στην τάξη μας για να αντεπιτεθούν και να πάρει το στόχο. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, είναι σκληρά σε αυτή τη ζέστη, είμαι περήφανος για τα αγόρια.

«Μετά τον αγώνα είπαμε ότι πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως εφαλτήριο. Τώρα πρέπει να ανακάμψουμε και να προχωρήσουμε στο επόμενο παιχνίδι».