Ο Μπέιλ παραμένει κολλημένος στις αναφορές ότι θα μπορούσε να αποσυρθεί σύντομα.

Ο Gareth Bale επιμένει ότι επικεντρώνεται στα Ευρώ με την Ουαλία και για άλλη μια φορά αρνήθηκε να δώσει οτιδήποτε για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Gareth Bale επέμεινε ότι επικεντρώνεται στα Ευρώ του φετινού καλοκαιριού με την Ουαλία και ότι είναι πλέον πρόθυμος να συζητήσει το μέλλον του μέχρι μετά το τουρνουά.

Το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης είπε μετά το τελικό παιχνίδι του Tottenham ξόρκι δανείου του ότι ξέρει πού βρίσκεται το μέλλον του μετά από αυτό το καλοκαίρι. Ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι θα «προκαλούσε χάος» αν το αποκάλυπτε τώρα.

Ο Μπέιλ θα ηγηθεί της Ουαλίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του φετινού καλοκαιριού και του ζητήθηκε να απευθυνθεί σε δημοσιεύματα στην Ισπανία ότι θα μπορούσε να αποσυρθεί μετά το τουρνουά.

«Προφανώς έχουν γραφτεί πολλά πράγματα για το αν το κάνω αυτό και το κάνω αυτό», δήλωσε ο Bale όπως ανέφερε η Daily Star.

«Για μένα, το κύριο πράγμα είναι ότι δεν θέλω να πω τίποτα που θα προκαλέσει περισσότερο χάος ή περισσότερο δράμα ή θα προκαλέσει αντιπερισπασμό. Απλά θέλω να επικεντρωθώ σε αυτά τα ευρώ.»

Η Ουαλία ξεκινά την εκστρατεία της εναντίον της Ελβετίας στο Μπακού στις 12 Ιουνίου πριν παίξει την Τουρκία στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν τέσσερις ημέρες αργότερα.

Στη συνέχεια, η πλευρά του Robert Page ολοκληρώνουν τους ομαδικούς αγώνες εναντίον της Ιταλίας στη Ρώμη στις 20 Ιουνίου.

Ο Bale πρόσθεσε: «Δεν χρειάζομαι περισπασμούς κατά τη διάρκεια αυτής.

«Είμαι πλήρως επικεντρωμένος στο 110 τοις εκατό στην Ουαλία. Μόνο αυτό έχω στο μυαλό μου.

«Δεν θέλω να δημιουργήσω προβλήματα πουθενά, επειδή ξέρω ότι τα πράγματα μπορούν να αναμιχθούν στα μέσα ενημέρωσης και οι άνθρωποι αρχίζουν να κάνουν πρωτοσέλιδα.

«Δεν θέλω να προκαλέσω αντιπερισπασμούς για τον εαυτό μου ή για την ομάδα. Η μόνη μου εστίαση είναι στην Ουαλία, αυτά τα ευρώ και τίποτα άλλο. Οτιδήποτε άλλο σχετικά με την καριέρα μου, το μέλλον μου, θα διευθετηθεί μετά.»