Ο Μπέιλ να παρατήσει το ποδόσφαιρο το 2022; Ο ατζέντης του απαντά σε φήμες

Ο ατζέντης του Γκάρεθ Μπέιλ έχει διαψεύσει ισχυρισμούς ότι ο πελάτης του σχεδιάζει να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο μετά το Euro 2020 και να γίνει επαγγελματίας παίκτης του γκολφ.

Οι φήμες που ισχυρίζονται ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ θα μπορούσε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο σύντομα είναι εξαιρετικά ψευδείς, ισχυρίζεται ότι ο ατζέντης του.

Ο καπετάνιος της Ουαλίας, ο οποίος έχει μείνει ένα χρόνο στο επικερδές συμβόλαιό του στη Ρεάλ Μαδρίτης, απολάμβανε μια παραγωγική περίοδο δανεική στο Τότεναμ.

Ο Bale συμψηφίζει 11 γκολ σε 20 παιχνίδια της Premier League για να υπενθυμίσει σε όλους την ποιότητά του στην ηλικία των 31 ετών, αλλά αναφέρει ότι είναι πλέον έτοιμος να κρεμάσει τις μπότες του.

Η ισπανική πρίζα ABC αναφέρει ότι ο Bale ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο όταν η εκστρατεία Euro 2020 της Ουαλίας λήξει αυτό το καλοκαίρι, και αντ’ αυτού σφυρηλατεί μια επαγγελματική σταδιοδρομία στο άλλο άθλημα που λατρεύει, το γκολφ.

Ωστόσο, ο πράκτορας του Bale, Jonathan Barnett, έριξε κρύο νερό σε αυτές τις φήμες σε μια σύντομη δήλωση στο TalkSport το πρωί της Τετάρτης.

Είπε: «Συγγνώμη, δεν μιλάω για ρεπορτάζ για σκουπίδια.»

Αφού σκόραρε ένα στήριγμα στην τελική νίκη της Τότεναμ επί του Λέστερ την Κυριακή, ο Μπέιλ παραδέχτηκε ότι θα προκαλούσε «χάος» αν αποκάλυπτε τι θα έκανε την επόμενη σεζόν.

Είπε: «Ξέρω τι κάνω, αλλά θα προκαλέσει χάος αν πω κάτι.

«Δεν σκέφτομαι τίποτα, το μόνο που επικεντρώνομαι τώρα είναι προφανώς να ολοκληρώσω αυτή τη σεζόν δυνατά.

«Συναντιόμαστε αμέσως για το ευρώ και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο εκτός από την Ουαλία».