Ο Μπέιλ ζητά να μην δημοσιεύσει την τελευταία αναφορά τραυματισμού

Κατά τη διάρκεια του πρόσφατου διεθνούς καθήκοντος, ο Gareth Bale βρέθηκε και πάλι τραυματισμένος μετά από αρκετούς μήνες χωρίς ποδόσφαιρο.

Για άλλη μια φορά, ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Gareth Bale έχει τραυματιστεί κατά τη διάρκεια της πρόσφατης διεθνούς διακοπής με την Ουαλία.

Όπως έχει, ο πρώην εξτρέμ της Τότεναμ αναμένεται να χάσει το ποδόσφαιρο για έως και τρεις εβδομάδες λόγω του προβλήματος των μοσχαριών.

Αρχικά, ο Μπέιλ παρέλειψε εννέα μήνες παιχνιδιού λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αλλά επέστρεψε πριν από το διεθνές διάλειμμα.

Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε 100 αγώνες για την εθνική του πλευρά της Ουαλίας με νίκη 5-1 επί της Λευκορωσίας την περασμένη εβδομάδα. Ωστόσο, ο επιτιθέμενος δεν μπόρεσε να τελειώσει το παιχνίδι καθώς αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο λόγω ενός νέου προβλήματος.

Κατά συνέπεια, ο Μπέιλ έχασε το τελικό προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου εναντίον του Βελγίου που κατέληξε με 1-1. Η Ουαλία έχει καταχωρήσει μια θέση στα πλέι-οφ που θα λάβει χώρα το επόμενο έτος.

Κάτι που τράβηξε την προσοχή μετά το θλιβερό περιστατικό του Μπέιλ ήταν το αίτημά του προς τη Ρεάλ Μαδρίτης να μην αποκαλύψει την αναφορά τραυματισμού του, αναφέρει Marca.

Η έκθεση, ωστόσο, θεωρείται ότι αναφέρει ότι ο 32χρονος δεν θα μπορέσει να επιστρέψει σε πλήρη κατάσταση για τις επόμενες τρεις εβδομάδες.