Ο Μπέιλ ανοίγει για το μέλλον της Ρεάλ Μαδρίτης υπό τον Ancelotti

Παρά την επιστροφή του Carlo Ancelotti στη Ρεάλ Μαδρίτης, η άμεση εστίαση του Gareth Bale έγκειται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο Gareth Bale σκοπεύει να διευθετήσει το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης μόλις τελειώσει το φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο 31χρονος απολάμβανε ένα ισχυρό τέλος στην περίοδο του δανείου του με την Τότεναμ και πρόκειται να επανενωθεί με τον πρώην μάνατζερ Carlo Ancelotti στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι.

Το ζευγάρι είχε προηγουμένως μια επιτυχημένη συνεργασία μεταξύ 2013 και 2015. Ο Bale ήταν βασικός παίκτης στο πλαίσιο του Ancelotti και βοήθησε τον Ιταλό να κερδίσει τον διάσημο τίτλο του 10ου Champions League για τον σύλλογο το 2014.

Αλλά αν και είναι χαρούμενος που βλέπει τον Ancelotti να επιστρέφει, ο Bale επικεντρώνεται στην εκστρατεία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ουαλίας προς το παρόν.

«Ξέρω τον Κάρλο Ανσελότι, είναι σπουδαίος μάνατζερ. Τα πάω πολύ καλά μαζί του», είπε στο Sky Sports.

«Περάσαμε ωραίες στιγμές στο παρελθόν, αλλά δεν έχω μιλήσει σε κανέναν, δεν σκέφτομαι το μέλλον μου. Μόλις τελειώσουν τα Ευρώ, είμαι σίγουρος ότι θα κάνω μια συζήτηση και θα φύγω από εκεί.»

Ο Ancelotti, εν τω μεταξύ, υποστήριξε τον Bale για να έχει μια επιτυχημένη σεζόν πίσω στη Ρεάλ Μαδρίτης και επέμεινε ότι εξακολουθεί να έχει «πολλή αγάπη» για το αστέρι.