Ο Μπέιλ έχει οριστεί για να ολοκληρώσει ένα ορόσημο με την Ουαλία

Ο Γκάρεθ Μπέιλ επέστρεψε στη μερική προπόνηση μετά την αναποδιά του και αναμένεται να ολοκληρώσει ένα σημαντικό ορόσημο με την εθνική του ομάδα, την Ουαλία.

Ο Gareth Bale πλησιάζει ένα σημαντικό ορόσημο στη διεθνή καριέρα του με την Ουαλία, καθώς έχει κληθεί για τους επερχόμενους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην πραγματικότητα, αυτό θα είναι το 100ο ανώτατο όριο του για το έθνος του, καθώς η πλευρά του Ρόμπερτ Πέιτζ θα συγκρούεται με τη Λευκορωσία και το Βέλγιο αργότερα αυτό το μήνα.

Ο Bale έχει παίξει μόνο για τρεις αγώνες για τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτή τη σεζόν μετά από τραυματισμό στο γόνατο από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η Page υποστήριξε την 32χρονη για να ολοκληρώσει μια μεγάλη τιμή για την Ουαλία.

Ορόσημο κοντά. 🏴

«Ο Γκάρεθ είναι σε καλή θέση. Είναι ακριβώς εκεί που εμείς και η ιατρική ομάδα σκεφτήκαμε ότι πρέπει να βρίσκεται», δήλωσε ο Page στο BBC Sport Wales. «Του μίλησα το Σάββατο και ανυπομονεί να φύγει. Είναι πίσω στο γρασίδι και κάνει απολύτως ό, τι είναι δυνατόν για να πάρει τον εαυτό του 100 τοις εκατό ταιριάζει.

«Δεν είναι ακόμα σε πλήρη εκπαίδευση, αλλά έχουμε άλλη μια εβδομάδα και όπου θέλουμε να είναι. Αν πρέπει να τηρήσουμε ένα σχέδιο που θέλουν να θέσουν σε εφαρμογή, θα είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Επειδή θέλουμε τον Γκάρεθ ως μέλος της ομάδας.

«Έχει καλές σχέσεις με τον διευθυντή και την ιατρική ομάδα εκεί, το ίδιο κι εμείς. Οι συζητήσεις πρέπει να γίνουν και το θέμα είναι να εμπιστευτούμε ο ένας τον άλλον».

Επιπλέον, ο προπονητής γνωρίζει ότι η Μαδρίτη δεν θα παρεμβαίνει στα καθήκοντα του Μπέιλ με τους εθνικούς συμπαίκτες του.

«Αν δηλώσει ότι είναι σε φόρμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έκαναν, ήταν πολύ υποστηρικτικοί», πρόσθεσε.

«Αν υπάρχουν κάποια θέματα νομίζω ότι θα προέλθει από ίσως Gareth πιέζοντας τον εαυτό του πάρα πολύ σκληρά και έχοντας ένα μικρό χτύπημα πίσω. Αλλά είναι πολύ έμπειρος για να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω ότι το να μην παίξει ο Γκάρεθ θα έχει αντίκτυπο στην επιλογή της ομάδας μου για το παιχνίδι της Λευκορωσίας.

«Είναι ένα κατάλληλο παλικάρι που δεν φροντίζει τον εαυτό του πολύ καλά. Ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο με το να παίζεις παιχνίδια. Αλλά όταν θα έχεις κάποιον σαν τον Γκάρεθ Μπέιλ να επιστρέφει στην ομάδα, θα θεωρείται ότι θα ξεκινήσει παιχνίδια».