Ο Μπάρι προσδιορίζει ποιος μπορεί να πάει τον Τζακ Γκρέιλις στο επόμενο επίπεδο

Καθώς περνάει την καλύτερη σεζόν του στην Άστον Βίλα, ο Τζακ Γκρέιλις έχει κάποιον που μπορεί να τον πάει στο επόμενο επίπεδο. Όπως και ο Γκάρεθ Μπάρι.

Υπάρχουν πολλοί που είναι πεπεισμένοι ότι ο Jack Grealish είναι σήμερα ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην Πρέμιερ Λιγκ. Αν και προφανώς μπορεί ακόμα να βελτιωθεί μαζικά, έχει αναπτυχθεί ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε εκθετικό επίπεδο. Υπάρχουν πολλοί μάνατζερ που θα ήθελαν να έχουν έναν παίκτη σαν αυτόν στις τάξεις τους, αλλά κανένας από αυτούς δεν τον θέλει όπως ο Pep Guardiola κάνει. Τους προηγούμενους μήνες, ο καταλανός διευθυντής μίλησε ήδη θαύματα για τον νεαρό αγγλικό playmaker.

Αυτός είναι ακριβώς ο τύπος του παίκτη Pep αγαπά λόγω του συνδυασμού ικανοτήτων και ηγεσίας. Ο Γκάρεθ Μπάρι έχει τη σωστή ιδέα για το πώς θα ευδοκιμήσει ο Τζακ υπό την Γκουαρντιόλα στο Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρει γιατί πάντα παρέμεινε κοντά στο σύλλογο παρά την αναχώρησή του το 2014. Ως πρώην μέσος, θα μπορούσες να πεις ότι ο Μπάρι μιλάει τη γλώσσα του Γκουαρντιόλα.

Ο Μπάρι πιστεύει ότι ο Γκρέιλις δεν πρέπει να βιαστεί.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο TalkSport, ο Gareth Barry μίλησε για τον Jack Grealish και τις επιλογές του να παίξει στο μέλλον: «Θα έλεγα «προς το παρόν, συνεχίστε να απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο σας». Είναι αρχηγός της λέσχης παιδικής ηλικίας και αυτό του έδωσε την ελευθερία και την αυτοπεποίθηση που ήταν το κλειδί για τον τρόπο που παίζει. Ξέρει πού είναι μέχρι το τέλος της σεζόν, θα πρέπει να προσπαθήσει να πάρει Aston Villa σε ένα ευρωπαϊκό σημείο. Θα θέλει να παίζει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και αν μπορεί να το κάνει αυτό για την Άστον Βίλα την επόμενη σεζόν τότε αυτό θα ήταν φανταστικό για εκείνον και το κλαμπ.

«Αλλά οι ιστορίες δεν πρόκειται να εξαφανισθούν, παίζει πολύ καλά. Δεν θα είναι μόνο μια ομάδα που θα θέλει την υπογραφή του· θα είναι τέσσερις ή πέντε σε όλη την Ευρώπη. Θα είναι ενδιαφέρουσες στιγμές για τον Jack και για την Aston Villa το καλοκαίρι, αλλά ψάχνει με ένα κεφάλι βίλα σε αυτό θα ήταν μεγάλη αν δούμε Jack Grealish παίζει ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο για την Aston Villa και κανέναν άλλο. Θα ήθελα πολύ να τον δω να δουλεύει με κάποιον σαν τον Γκουαρντιόλα. Αυτός ο μάνατζερ θα μπορούσε να τον βοηθήσει να μάθει περισσότερα για το παιχνίδι, να βελτιώσει περισσότερο. Θα πήγαινα στο Μάντσεστερ Σίτι αν με έβαζες να διαλέξω.»