Ο Μπάλακ στηρίζει τον Τουσέλ για να διαμορφώσει τη νέα εποχή στο Τσέλσι

Υπό την προϋπόθεση ότι θα του δοθεί αρκετός χρόνος στη γέφυρα Stamford, ο Thomas Tucel θα είναι μια επιτυχία και μπορεί να εγκαινιάσει μια νέα εποχή στο σύλλογο, λέει ο Michael Ballack.

Ο Μάικλ Μπάλακ υποστήριξε τον Τόμας Τούσελ να είναι επιτυχημένος στο Τσέλσι.

Ο Γερμανός διευθυντής ανέλαβε από τον Frank Lampard ως διευθυντής Blues τον περασμένο μήνα και έχει δει μια καλή αρχή στη ζωή.

Στα τρία πρώτα παιχνίδια του επικεφαλής στο σύλλογο, η Τσέλσι έχει καταγράψει δύο νίκες και ισοπαλία. Είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό το γεγονός ότι δεν έχουν αποδεχθεί έναν στόχο εκείνη την περίοδο.

Η πιο πρόσφατη εκδρομή τους άφησε τους υποστηρικτές του Blues ευχαριστημένους ως ποινή από τον Jorginho ήταν αρκετή για να τους δει να παίρνουν σπίτι τρεις πόντους.

Ο πρώην μέσος της Τσέλσι Μπάλακ είναι σίγουρος ότι ο συμπατριώτης του, ο Τουσέλ, θα ταιριάξει καλά στο κλαμπ. Ο πρώην Blues star πιστεύει επίσης ότι οι φιλοσοφίες του νέου διευθυντή θα μπορούσαν ίσως να οδηγήσουν τον σύλλογο σε μια νέα εποχή επιτυχίας.

Μιλώντας στο Stats Perform News, ο Ballack είπε: «Ο Thomas Tucel έχει σαφείς ιδέες για το τι θέλει και πώς θέλει να παίξει. Έδειξε στο Paris Saint-Germain ότι μπορεί να χειριστεί δύσκολους χαρακτήρες.

«Αν κερδίσει παιχνίδια, μπορεί να πάρει λίγο χώρο αναπνοής και ίσως να είναι ο προπονητής που θα αφήσει το στίγμα του εκεί μακροπρόθεσμα προκειμένου να διαμορφώσει μια εποχή στο Τσέλσι».

Ο Timo Werner συνεχίζει να αγωνίζεται μπροστά από το γκολ και δεν έχει ακόμη σκοράρει στις τελευταίες 13 εξόδους του στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μπάλακ έδωσε τη δική του γνώμη για το πώς ο Τουσέλ μπορεί να κάνει τους Γερμανούς να πυροβολήσουν ξανά.

Πρόσθεσε: «Ο Βέρνερ ξεκίνησε αρκετά καλά. Φυσικά, αν δεν σκοράρεις ως επιθετικός, τότε είναι δύσκολο για την αυτοπεποίθηση.

«Πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο για αυτόν συνολικά, καθώς συνήθιζε να παίζει διαφορετικά στη Λειψία. Είχε πολύ περισσότερο χώρο μπροστά του. Η Τσέλσι είναι το είδος της ομάδας που έχει πολλή κατοχή μπάλα, θέλοντας να κυριαρχήσει στον αντίπαλο. Ίσως ακόμα περισσότερο με τον Τούσελ.

«Ίσως πρέπει να εργαστεί λίγο στο στυλ παιχνιδιού του ή να προσπαθήσει να πάρει τον εαυτό του σε καλύτερες θέσεις. Ως επιθετικός είστε ανάλογα με τους συμπαίκτες σας για να σας βρει και αν ο στόχος της ξηρασίας τελειώσει, τότε θα είναι σε θέση να πάρει πίσω στην παλιά του μορφή.

«Συνήθιζε να έχει καλές φάσεις με την εθνική ομάδα, χρησιμοποιώντας τη φυσική παρουσία και τη δύναμή του για να σπάσει το φτερό. Έτσι, όταν ο στόχος του τελειώσει η ξηρασία, τότε τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και πάλι».