Ο Μοχάμεντ Σισσόκο βαθμολογεί τις ελπίδες του Λίβερπουλ για τον τίτλο στην Πρ

Οι Κόκκινοι είναι όγδοοι στην κατάταξη και εννέα σημεία πίσω από τους ηγέτες της Premier League Άρσεναλ, αν και με ένα παιχνίδι στο χέρι.

Η Λίβερπουλ μπορεί ακόμα να ξεκινήσει μια πρόκληση τίτλου για αυτή τη σεζόν, σύμφωνα με τον Mohamed Sissoko.

Η πλευρά του Jurgen Klopp τερμάτισε στην πρώτη θέση στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες σεζόν, κέρδισε τον τίτλο το 2019/20, και ήρθε σε ένα μόνο σημείο για να κερδίσει το Μάντσεστερ Σίτι στο στέμμα την τελευταία θητεία.

Ωστόσο, η έναρξη της τρέχουσας εκστρατείας ήταν δύσκολη. Η Λίβερπουλ κέρδισε μόνο δύο φορές σε έξι παιχνίδια. Είναι εννέα πόντους από την κορυφή του τραπεζιού της Πρέμιερ Λιγκ και οκτώ σημεία παραπαίουν στην δεύτερη θέση Σίτι.

Μπορεί η Λίβερπουλ να αγωνιστεί για τον τίτλο;

«Σίγουρα [μπορούν ακόμα να προκαλέσουν], καθώς το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει», δήλωσε ο Σισσόκο, ο οποίος αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ μεταξύ 2005 και 2008, στην Stats Perform για τις ελπίδες του παλιού συλλόγου για τον τίτλο του παλιού συλλόγου.

«Νομίζω βήμα προς βήμα, πιστεύω ότι ο Κλοπ θα κάνει καλή δουλειά για να αρχίσει να κερδίζει [αγώνες] και να αρχίσει να επαναφέρει την εμπιστοσύνη.

«Όταν ξεκινάς τη σεζόν εξαρτάται από τους τραυματισμούς, εξαρτάται από το ποιοι παίκτες πάνε, ποιοι παίκτες μπαίνουν. Αυτές οι προσαρμογές δεν είναι εύκολες αλλά είμαι 100% ευχαριστημένος με αυτή την ομάδα.

«Ο Sadio Mane δυστυχώς έφυγε. Ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες, αλλά νομίζω ότι οι νέοι παίκτες τα πάνε καλά.

«Βήμα-βήμα, μόλις οι τραυματίες [παίκτες] επιστρέψουν, νομίζω ότι η Λίβερπουλ μπορεί να αγωνιστεί με τις άλλες [ομάδες], σίγουρα».

Η Λίβερπουλ θα παίξει στο Μπράιτον το Σάββατο για το πρώτο τους παιχνίδι πίσω από το διεθνές διάλειμμα.