Ο Μουρίνιο συμπάσχει με το Λίβερπουλ για την απώλεια του Βαν Ντικ

Οι Reds δεν έχουν έναν από τους πιο κρίσιμους παίκτες τους εδώ και αρκετό καιρό, και θα μπορούσε ακόμα να περάσει καιρός μέχρι να τον καλωσορίσουν πίσω.

Ο Jose Mourinho παραδέχεται ότι είναι απλά «αδύνατον» για το Λίβερπουλ να αντικαταστήσει τον Virgil van Dijk στην πίσω γραμμή του.

Ο Van Dijk υπέστη ρήξη πρόσθιου σταυροειδούς συνδέσμου μετά από σύγκρουση με τον Jordan Pickford στο ντέρμπι της Premier League Merseyside στις 17 Οκτωβρίου και έκτοτε βρίσκεται στο περιθώριο.

Ο Jurgen Klopp προσέφερε μια «πραγματικά υποσχόμενη» ενημέρωση σχετικά με την ανάκαμψη του Ολλανδού αμυντικού την περασμένη εβδομάδα, αν και αρνήθηκε να δηλώσει ρητά εάν θα επιστρέψει στη δράση και πάλι αυτή τη σεζόν.

Η Λίβερπουλ χτυπήθηκε σκληρά από τον μακροχρόνιο τραυματισμό του Βαν Ντικ. Στα μισά της εκστρατείας της Premier League, οι Άγγλοι πρωταθλητές έχουν ήδη χάσει τόσα παιχνίδια όπως και στην νικητήρια σεζόν και έχουν μείνει πολύ πίσω στον αγώνα για το στέμμα.

«Έχασαν έναν θεμελιώδη παίκτη, μπορούμε να πούμε ό, τι θέλουμε, μπορούμε να προσπαθήσουμε να κρύψουμε πράγματα, αλλά κάποιοι παίκτες είναι ξεχωριστοί και είναι αδύνατο να αντικατασταθούν, έτσι ακόμη και μερικές φορές η αμυντική διαδικασία έχει σχέση με την απώλεια ενός επιτιθέμενου παίκτη», δήλωσε ο Μουρίνιο σε δημοσιογράφους πριν από τη σύγκρουση του Τότεναμ με το Λίβερπουλ, μέσω του Γκολ.

«Μια ομάδα πολύ σταθερή αμυντικά είναι μια ομάδα με πολύ καλύτερες συνθήκες για να επιτεθεί και αντίστροφα.

«Έχασαν τον Βαν Ντικ. Είναι πολύ, πολύ σημαντικό γι’ αυτούς».