Ο Μουρίνιο λέει ότι ο Ρούμπεν Ντίας διόρισε τα προβλήματα της Μάντσεστερ Σίτι

Ο Jose Mourinho χαιρέτισε την σύγκρουση του Ruben Dias στο Μάντσεστερ Σίτι από τότε που εντάχθηκε το καλοκαίρι.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει παραχωρήσει μόνο 10 γκολ στους 26 αγώνες του Ρούμπεν Ντίας. Είναι σαφές ότι η συνεργασία Dias-Stones θα βοηθήσει τους πολίτες να προχωρήσουν πολύ σε όλους τους διαγωνισμούς αυτή τη σεζόν. Στην πραγματικότητα, φαίνεται ότι θα αρπάξουν τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ σε λίγους μήνες.

Ο Ruben Dias έχει επαινεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν από τους συμπαίκτες του, τον μάνατζερ και διάφορους ειδήμονες. Ωστόσο, δεν περιμέναμε να δούμε τον αντίπαλο προπονητή Jose Mourinho να μιλάει τόσο καλά για τον 23χρονο υπερασπιστή. Όταν ρωτήθηκε για το πώς η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να ξεπεράσει τα ατομικά λάθη που είχαν στην αρχή της σεζόν, ο Μουρίνιο ήταν πεπεισμένος ότι υπήρχε μόνο μία πιθανή εξήγηση.

«Η πόλη έλυσε αυτό το πρόβλημα εύκολα, και δεν θα πω τίποτα άλλο. Ξέρεις πώς έλυσαν το πρόβλημά τους; Το έλυσαν όταν πήγαν στη Λισαβόνα», είπε ο διευθυντής του Sport TV.

Επιπλέον, ο Mourinho μίλησε στο Sky Sports για τα συναισθήματά του απέναντι στον Πορτογάλο υπερασπιστή και για τον αντίκτυπο που είχε στο πλευρό του Pep Guardiola.

«Ο Ρούμπεν έχει απίστευτη επίδραση σε αυτή τη βελτίωση. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ένα πολύ καλό παιδί, πολύ ταπεινό, πολύ σκληρά εργαζόμενο, έφτασε στην Πρέμιερ Λιγκ και κάνει τον αντίκτυπο που έχει κάνει. Είμαι πολύ, πολύ ευχαριστημένος με αυτό.»