Ο Μουρίνιο διευκολύνει τις συνομιλίες για πιθανή έξοδο του Τότεναμ για τον Κέιν

Η αγγλική shooter δεν έχει κερδίσει ούτε ένα κομμάτι ασημικά στην εποχή του στο βόρειο Λονδίνο, και είχε αφήσει την πόρτα ανοιχτή για μια κίνηση μακριά.

Ο Χοσέ Μουρίνιο λέει ότι ο Τότεναμ χρειάζεται άλλη μια νίκη στο Κύπελλο Καραμπάο για να ικανοποιήσει την πείνα του Χάρι Κέιν για ασημικά.

Ο Kane, μιλώντας σε μια ζωντανή συνομιλία στο Instagram, αρνήθηκε να αποκλείσει μια έξοδο από το Τότεναμ πέρυσι, λέγοντας ότι δεν θα έμενε στο κλαμπ «για χάρη της» αν δεν σημειώσουν πρόοδο προς τη σωστή κατεύθυνση.

Το μέλλον του καπετάνιου της Αγγλίας παραμένει θέμα συζήτησης από τότε. Η Ρεάλ Μαδρίτης, το Λίβερπουλ και το Μάντσεστερ Σίτι έχουν γίνει όλοι ως πιθανός προορισμός γι’ αυτόν.

Πολλοί έχουν προτείνει μάλιστα ότι ο 27χρονος, ο οποίος έχει μια αξιοσημείωτη καταμέτρηση 208 γκολ σε 317 εμφανίσεις συνολικά για τους Spurs αλλά όχι τρόπαια να επιδείξει για αυτό, θα πρέπει να τερματίσει τη σταδιοδρομία του με τον σύλλογο για να μείνει στην ιστορία ως ένας από τους καλύτερους απεργούς του κόσμου.

Εν μέσω όλων των εικασιών, ο Μουρίνιο είναι σίγουρος ότι μπορεί να παραδώσει τα τρόπαια που μπορούν να πείσουν τον Κέιν να μείνει στο Τότεναμ.

«Για να κερδίσει ένα τρόπαιο, πρέπει απλά να κερδίσει ένα παιχνίδι. Γνωρίζω ότι είναι ένα μεγάλο, δύσκολο παιχνίδι», δήλωσε ο Mourinho σε δημοσιογράφους, μέσω Evening Standard.

«Γνωρίζω ότι είναι κατά πάσα πιθανότητα ενάντια στην ομάδα που πρόκειται να κερδίσει την Πρέμιερ Λιγκ φέτος, οπότε πιστεύω ότι είναι ένας πολύ δύσκολος τελικός που θα πρέπει να παίξουμε.

«Αλλά για να κερδίσουμε ένα τρόπαιο, πρέπει απλά να κερδίσουμε έναν αγώνα. Πρέπει να ρωτήσεις τον Χάρι, αλλά νομίζω ότι το «να περιμένει «δεν είναι ο σωστός τρόπος να το περιγράψω. Είναι να παλέψεις γι’ αυτό.

«Αλλά είναι κάτι πολύ προσωπικό που πιστεύω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να συζητήσει μαζί σου γι’ αυτό.»