Ο Μουρίνιο δεν θα εξηγήσει γιατί ο Τότεναμ συνεχίζει να ρίχνει πόντους

Ο Χοσέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι μπορεί ποτέ να μην συζητήσει γιατί πιστεύει ότι η Τότεναμ έχει ρίξει πόντους αυτή τη σεζόν.

Ο Χοσέ Μουρίνιο αρνήθηκε να ρίξει περισσότερο φως στους προφανείς αγώνες του Τότεναμ αυτή τη σεζόν.

Οι Spurs αντιμετωπίζουν την προοπτική μιας άλλης σεζόν εκτός του Champions League, η οποία θα εγείρει ερωτηματικά για το μέλλον του Harry Kane, εκτός και αν μπορούν να αποτινάξουν την ασυνέπεια τους στην τελική φάση της εκστρατείας.

Ο Mourinho έχει δει τους άνδρες του να σπαταλούν συχνά το πλεονέκτημα στα παιχνίδια, αλλά είναι ντροπαλός για να αποκαλύψει αυτό που πιστεύει ότι είναι το πρόβλημα στο βόρειο Λονδίνο.

Και παραδέχεται ότι μπορεί να μην σχολιάσει ποτέ, καθώς κρατά τα χαρτιά του κοντά στο στήθος του.

Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου γιατί η Τότεναμ έπεφτε πόντους, απάντησε σύμφωνα με το Evening Standard: «Δεν είμαι έτοιμος να συζητήσω αυτό μαζί σου.

«Πότε θα μπορούσα; ίσως ποτέ», πρόσθεσε ο Mourinho.

Ο Πορτογάλος αφεντικό αποκάλυψε επίσης ότι δεν περιμένει να έχει πλήρη πλάτη Matt Doherty και Ben Davies στη συνάντηση της Premier League της Παρασκευής με την Everton στο Goodison Park.

«Τα νέα τραυματισμών είναι τα ίδια. Ο Ντόχερτι και ο Ντέιβις έξω.

«Ας πούμε ότι οι πρώτοι παίκτες της ομάδας όλα τα ίδια.

«Ο Ντέιν Σκάρλετ, που θεωρώ μέλος της πρώτης ομάδας, τραυματίστηκε στον αγώνα της ομάδας νέων και θα είναι έξω για μερικές εβδομάδες.»

Η Τότεναμ υπέστη ήττα 1-0 όταν φιλοξένησε την Έβερτον νωρίτερα αυτή τη σεζόν και θα πάει στη σύγκρουση της Παρασκευής με τους Toffees κάτω από μεγάλη πίεση για να πάρει και τους τρεις πόντους. Αυτή τη στιγμή είναι έξι μονάδες από την πρώτη τέσσερις.