Ο Μουρίνιο δίνει την ετυμηγορία του για την πρόοδο του Μπέιλ στο Τότεναμ

Το δανεικό της Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει τέσσερις άμεσες συνεισφορές γκολ στις τελευταίες τρεις εμφανίσεις του για Spurs σε όλους τους διαγωνισμούς.

Ο διευθυντής του Τότεναμ Jose Mourinho πιστεύει ότι ο Gareth Bale είναι «πιο ευτυχισμένος από ποτέ» και έχει ανακαλύψει εκ νέου την εμπιστοσύνη του, ενώ επίσης προτείνει ότι ο Ουαλός θα μπορούσε σύντομα να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο στην ομάδα.

Παρά τη συντριπτική επιστροφή στην Spurs, δανεικός από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Bale φαινόταν ελπιδοφόρος πρόσφατα. Τα προβλήματα τραυματισμού του 31-year-old φαίνεται να είναι πίσω του, και έχει φανεί πολύ πιο έντονη στο γήπεδο σε σύγκριση με νωρίτερα κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Η βελτίωση της φυσικής κατάστασης του Bale οδήγησε σε βελτίωση των παραστάσεων, έχοντας καταφέρει δύο γκολ και δύο ασίστ στις τρεις τελευταίες εμφανίσεις του. Ο εξτρεμιστής θα ελπίζει να διαρρήξει τακτικά το line-up του Mourinho.

«Φαίνεται πιο ευτυχισμένος από ποτέ, φαίνεται σίγουρος», δήλωσε ο Mourinho όπως αναφέρεται στο Goal. «Στην προπόνηση, μπορείτε να δείτε ότι έχει την αυτοπεποίθησή του πίσω, τον τρόπο που χτυπά τις βολές του.

«Θα μπορούσατε να δείτε από το γκολ του την Τετάρτη [στη νίκη 4-0 επί του Wolfsberger AC]. Ήταν μια αυτοπεποίθηση βολή. Ένας παίκτης με φόβο ή αρνητικά συναισθήματα δεν θα είχε χτυπήσει ποτέ αυτό το είδος της βολής. Για να χτυπήσεις την μπάλα με αυτόν τον τρόπο, νομίζω ότι η απεργία σημαίνει πολλά.

«Σημαίνει ελευθερία σε σχέση με τον εγκεφαλικό μυ. Για αυτό, πρέπει να είστε σε καλή κατάσταση. Είναι στην καλύτερη κατάσταση από τότε που έφτασε.»

Ο Mourinho πρόσθεσε: «Φυσικά έχουμε πολύ σημαντικούς αγώνες της Premier League, έναν κρίσιμο τελικό και κρίσιμο κάθε λεπτό κάθε παιχνιδιού στο Europa League, οπότε όσο περισσότερο έχουμε τον Gareth, έναν παίκτη με την ποιότητα, την αυτοπεποίθηση και την εμπειρία του και την τεχνογνωσία του για τις μεγάλες στιγμές, τόσο το καλύτερο».