Ο Μουρίνιο αποκαλύπτει το παρατσούκλι που αποκαλεί τους θαυμαστές του

Το αφεντικό της Τότεναμ άνοιξε την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που έχει για τους θαυμαστές του από όλο τον κόσμο.

Ο Jose Mourinho αποκαλούσε συναισθηματικά τους θαυμαστές του σε όλο τον κόσμο «Mourinistas» και αποκάλυψε πώς ακόμα τον παρακινούν.

Ως ένας από τους πιο επιτυχημένους μάνατζερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο Mourinho δεν έχει καμία έλλειψη θαυμαστών. Οι επιτυχίες του στην Πορτογαλία, την Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία του έδωσαν ένα μοναδικό σύνολο βάσεων θαυμαστών στην Ευρώπη και φαίνεται να έχουν θετικό αντίκτυπο σε αυτόν.

«Ειλικρινά, παίρνω τη δύναμή μου από τον εαυτό μου, αλλά κυρίως από τους ανθρώπους που αγαπώ και τους ανθρώπους που γνωρίζω, με αγαπούν, ακόμα και αν πολλοί από αυτούς δεν τους γνωρίζω», είπε ο Mourinho όπως ανέφερε ο Sky Sports.

«Ποτέ δεν τους συνάντησα. Συνήθιζα να τους αποκαλώ Μουρινίστας, γιατί στην Πορτογαλία χρησιμοποιούμε αυτά τα «inistas «στο τέλος του ονόματος του συλλόγου που αγαπάμε να εκφράζουμε στους υποστηρικτές.

«Έτσι, για παράδειγμα, αν είστε από το Πόρτο, λέτε Portista, αν είστε από Benfica, λέτε Benfikista. Κι αν είσαι από το Μουρίνιο, λέμε Μουρινίστα. Και έχω τόσους περισσότερους Μουρινίστας σε όλο τον κόσμο που παίζω γι’ αυτούς».

Ο Μουρίνιο και ο Τότεναμ θα επιστρέψουν στη δράση στις 4 Απριλίου σε έναν εκτός επ ‘επ ‘επ αγώνα της Πρέμιερ Λιγκ στο Νιούκασλ.