Ο Μουρίνιο αντιδρά στους ισχυρισμούς του ότι είναι υπό πίεση στο Τότεναμ

Αφού ο Σπερς υπέστη τρεις διαδοχικές ήττες για πρώτη φορά μετά από εννέα χρόνια, αμφισβητείται το μέλλον του Πορτογάλου τακτικού.

Ο Jose Mourinho έχει βγει για να υπερασπιστεί τη θέση του εν μέσω υποδείξεων ότι βρίσκεται υπό πίεση ως διευθυντής του Τότεναμ.

Η Τότεναμ αναδείχθηκε ως υποψήφιοι αιφνιδιασμού πρωτύτερα στην εκστρατεία, αλλά τώρα βρίσκονται πολύ μακριά από το Europa League στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Μια σειρά από ανεπιθύμητα αποτελέσματα αφήνουν τον Σπερς στο 8 στην κατάταξη, 14 πόντους από την κορυφή του τραπεζιού και επτά από μια κορυφαία θέση τεσσάρων.

Η απότομη πτώση της βόρειας πλευράς του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου έχει αρχίσει να εγείρει ερωτήματα σχετικά με το αν ο Jose Mourinho είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να προωθήσει την ομάδα.

Η πρώην Manchester United, Ρεάλ Μαδρίτης, Inter Milan, Chelsea και FC Porto boss, ωστόσο, είναι συνώνυμη με την επιτυχία έχοντας παραδώσει ένα τρόπαιο με κάθε σύλλογο που έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Και ο Μουρίνιο, ενώ αναγνωρίζει τις πρόσφατες αποτυχίες της πλευράς του, λέει ότι θα μπορούσε να είναι αυτός που θα τερματίσει την 13χρονη ξηρασία τρόπαιο του συλλόγου.

«Πίεζα τον εαυτό μου κάθε μέρα», είπε ο Mourinho, μέσω του Goal. «Δεν χρειάζομαι άλλους να με πιέσουν. Πίεζα τον εαυτό μου κάθε μέρα. Κάθε μέρα.

«Έτσι, από το 2012 χωρίς τρεις ήττες στη σειρά; Σωστό; Αλλά από πότε χωρίς τίτλο; Ίσως μπορώ να δώσω ένα.»