Ο Μουρίνιο ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει την εξάλειψη του Τότεναμ.

Μετά την απρόσμενη εξάλειψη του Τότεναμ, ο Χοσέ Μουρίνιο προσέφερε την αντίδρασή του μετά τον αγώνα εναντίον του Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Κροατία.

Το Τότεναμ του Μουρίνιο ήταν το συντριπτικό φαβορί για να νικήσει τον Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην έναρξη του αποψινό αγώνα στην Κροατία. Κέρδισαν το πρώτο πόδι στο σπίτι με μια πειστική νίκη 2-0, αλλά έπρεπε να ταξιδέψουν σε πιο κρύο καιρό. Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του αγώνα, θα μπορούσατε να δείτε ένα απογοητευμένο Mourinho προσπαθεί να πάρει τους παίκτες του να ωθήσει προς τα εμπρός για την επίθεση.

Αλλά αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στην άμυνα του Ντιναμό Ζάγκρεμπ καθώς έσπρωχναν πίσω στις πολλές προσπάθειες των Σπερς. Ήταν μια σκληρή μάχη στο κέντρο που οι ντόπιοι απλά κέρδισαν λόγω της αποφασιστικότητας τους. Για τον Μουρίνιο, η υπερβολική αυτοπεποίθηση ήταν σίγουρα ένας παράγοντας που έπαιξε σε αυτή την οδυνηρή ήττα εναντίον της ομάδας του. Είναι προφανές ότι ούτε ο Mourinho ξέρει αν το μέλλον του είναι εξασφαλισμένο ως μάνατζερ των Spurs.

Η αντίδραση του Μουρίνιο μετά τον αγώνα.

Μιλώντας με τον BT Sport, αυτό είναι που είπε ο Jose Mourinho: «Πιστεύω ότι από έκπληξη δεν πιαστήκαμε. Πριν το παιχνίδι είπα στους παίκτες να παίξουν για να κερδίσουν. Παίξτε το παιχνίδι για να είναι κυρίαρχη. Μην πιστεύετε ότι η απώλεια 1-0 ή 2-1 είναι εντάξει, μην πάτε προς αυτή την κατεύθυνση. Ακόμα και στο 0-0 είπα να μην το εμπιστεύεσαι. Έτσι, από έκπληξη δεν πιάστηκαν. Η συμπεριφορά του Ντιναμό ήταν ταπεινή. Ο επαγγελματισμός ξεκινά από τη στάση.

«Φυσικά και η στάση των παικτών μου με ανησυχεί. Δουλέψαμε πολύ σκληρά, προσπαθήσαμε να παρέχουμε τις καλύτερες συνθήκες για να αποδώσουν οι παίκτες. Φυσικά και με αφορά. Η θέση μου ως προπονητής είναι η θέση που με κάνει να νιώθω άβολα να έρχομαι μπροστά στις κάμερες και να πηγαίνω βαθιά στην ανάλυση. Ελπίζω να μπορείς να το καταλάβεις αυτό. Πιστεύω ότι όλοι μας πρέπει να είμαστε αρκετά ταπεινοί για να δεχτούμε κάθε κριτική που μπορείτε να κάνετε για το έργο μας. Δεν είναι δουλειά μου να συνεχίσω αυτό.»