Ο Μοράτα μιλάει για το μέλλον του στη Γιουβέντους

Το συμβόλαιο του Alvaro Morata με τη Γιουβέντους θα λήξει στο τέλος της σεζόν 2021-22, αλλά δεν είναι τόσο σίγουρος για το μέλλον του με τη λέσχη.

Ο Alvaro Morata άνοιξε το άνοιγμα σχετικά με το μέλλον του στη Γιουβέντους με τη συμφωνία του να τερματιστεί μέχρι το τέλος αυτής της σεζόν.

Ο Ισπανός έχει συμψηφίσει τέσσερις στόχους μέχρι στιγμής στη νέα εκστρατεία, αλλά Bianconeri κάθονται οκτώ στη Serie A με 18 πόντους σε 12 παιχνίδια.

Η Juve έχει ήδη καταβάλει 20 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης για το διετές συμβόλαιο του φόργουορντ, αλλά μπορεί να τον κρατήσει για τα καλά με 35 εκατ. ευρώ.

«Είμαστε όλοι υπό πίεση. Ίσως, οι άνθρωποι μιλούν περισσότερο για μένα επειδή είμαι έξω δανεικός. Αλλά όταν δεν είσαι ο κυρίαρχος του πεπρωμένου σου, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις», είπε ο Morata στον El Pais.

«Κανείς δεν είναι τέλειος. Δεν είμαστε μηχανές, ξέρω τι μου ζητάνε. Η κριτική και τα boos δεν με κάνουν να θυμώνω, ακόμα κι αν με ενοχλεί. Αλλά το μίσος δεν είναι εντάξει», συνέχισε.

«Μέσα στο γήπεδο, μπορούν να με προσβάλουν ή να με φτύσουν. Αλλά έξω όταν πάω μια βόλτα με τη γυναίκα μου ή με τα παιδιά μου, είναι διαφορετικά.»

Ο Μοράτα, δυστυχώς, υπέστη μυϊκό τραυματισμό τον περασμένο μήνα, αλλά έχει επιστρέψει από το διάλειμμα του Οκτωβρίου.

«Ήμουν έξω σχεδόν ένα μήνα. Και βιαζόμουν να γυρίσω πίσω ακόμα κι αν δεν ήμουν καλά σωματικά. Έπρεπε να δουλέψω πολύ για την ομάδα και δεν είχα διαύγεια να σκοράρω. Έπαιξα τα τελευταία παιχνίδια στα αριστερά, σχεδόν καλύπτοντας το φτερό. Αλλά το σημαντικό είναι να παίζεις και να κάνεις ό, τι ζητάει ο προπονητής».

«Φυσικά, θα ήθελα να παίξω καλύτερα και να σκοράρω περισσότερα γκολ. Ήμουν μια χαρά πριν τον τραυματισμό.»