Ο Μοράτα αντιδρά μετά τον τερματισμό της ξηρασίας των έξι παιχνιδιών

Ο Γιουβέντους προς τα εμπρός Alvaro Morata έφερε τελικά το τέλος της ξηρασίας του, αφού σκόραρε ένα καλό γκολ εναντίον της Σπέτσια το βράδυ της Τρίτης.

Ο Alvaro Morata επέστρεψε στα γκολ αφού κατέβηκε από τον πάγκο για να σκοράρει εναντίον της Spezia.

Ο στόχος του έδωσε τη Γιουβέντους το προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο πριν ο Chiesa προσθέσει ένα δεύτερο και ο Ρονάλντο κατέκτησε το παιχνίδι με ένα ρεκόρ γκολ.

Ήταν το πρώτο γκολ για τον Μοράτα σε πάνω από 70 ημέρες, έχοντας αποτύχει να σκοράρει στα τελευταία έξι παιχνίδια για τη Γιουβέντους.

Πολύ πρόσφατα, ο ισπανικός forward έχει αγωνιστεί με θέματα γυμναστικής μετά την καταπολέμηση των προβλημάτων κόπωσης που προκαλούνται από τον κυτταρομεγαλοϊό.

Ο Μοράτα πήρε μόνο ένα λεπτό στο γήπεδο για να σκοράρει, και ο 28χρονος λέει ότι είναι πίσω για να είναι στο φύλλο σκορ.

«Μου έλειψαν τα γκολ, αλλά πάνω απ’ όλα μου έλειψε να νιώθω δυνατός, καθώς τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω αισθανθεί καθόλου καλά. Έπρεπε να θέσω τον εαυτό μου στη διάθεση της ομάδας επειδή τώρα έχουμε τόσο λίγες επιλογές», είπε στον Sky Sport Italia.

«Δεν είναι εύκολη σεζόν, παίζουμε κάθε τρεις μέρες και υπάρχουν μεγάλοι παίκτες έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτά δεν είναι δικαιολογίες, είναι η πραγματικότητα.»

Η Γιουβέντους μπορεί να αισθανθεί τον τίτλο να γλιστράει μακριά, καθώς είναι επτά βαθμοί πίσω από τους ηγέτες Inter σε αυτό το στάδιο αυτής της σεζόν.

Ο Μοράτα αρνήθηκε να εγκαταλείψει την ελπίδα ενός Scudetto ακριβώς όσο μια μαθηματική πιθανότητα νίκης παραμένει.

«Δουλεύουμε για να κερδίσουμε, αν δεν κερδίσουμε αυτή τη σεζόν, τότε θα συγχαρούμε τους νικητές, αλλά μέχρι να υπάρξει μια μαθηματική ευκαιρία, θα δώσουμε τα πάντα στο γήπεδο».

Επόμενο για τη Γιουβέντους είναι μια κρίσιμη σύγκρουση εναντίον του Λάτσιο το Σαββατοκύριακο.