Ο Μικέλ Αρτέτα υπαινίσσεται πώς η Άρσεναλ θα χειριστεί το χτύπημα του Γαβριήλ Ιησού

Με το παράθυρο μεταφοράς του Ιανουαρίου να πλησιάζει, η Άρσεναλ πήρε μια απόφαση αφού έχασε τον πρωταγωνιστή της.

Ο διευθυντής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα, δήλωσε ότι η ομάδα θα «εξετάσει τις επιλογές» μετά την αποτυχία του Γαβριήλ Ιησού στον τραυματισμό.

Ο 25χρονος επιθετικός βγήκε από την ομάδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση σε τραυματισμό στο γόνατο, τον οποίο υπέστη στην ήττα των Selecao με 1-0 εναντίον των εχθρών της Ομάδας G στο Καμερούν την προηγούμενη εβδομάδα.

Σύμφωνα με διάφορες ανεπιβεβαίωτες αναφορές, ο Ιησούς μπορεί να αντιμετωπίσει μέχρι και τρεις μήνες στο περιθώριο. Σε αυτή την περίπτωση, θα αποτελέσει μεγάλο πλήγμα για την Arsenal, λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση της Βραζιλίας στην εντυπωσιακή τους μορφή αυτή τη σεζόν.

«Αυτό που επηρεάζει είναι το ποιοι είμαστε ως ομάδα επειδή μας δίνει τόσα πολλά», είπε ο Αρτέτα για τον τραυματισμό του στο γόνατο του Ιησού.

«Έτσι, τι μπορούμε να κάνουμε μετά από αυτό, όταν γνωρίζουμε το χρονοδιάγραμμα [της ανάρρωσής του] και πότε μπορούμε να τον έχουμε πίσω, θα εξετάσουμε τις επιλογές και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη σωστή απόφαση.

«Νιώθω ότι η ομάδα μου είναι πολύ καλή. Δυστυχώς, είχαμε τραυματισμούς, και θα προσπαθήσουμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για να είμαστε δυνατοί. Έχουμε παίκτες, έχουμε πολλούς συνοδευτικούς παίκτες. [Το ερώτημα είναι] έχουμε τους παίκτες που μπορούν να μας δώσουν τις επιδόσεις και τη συνέπεια που χρειαζόμαστε για να διατηρήσουμε και να βελτιώσουμε από εκεί που βρισκόμαστε;»

Ο Jesus έχει καταφέρει πέντε γκολ και επτά ασίστ σε 20 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις της Arsenal από την καλοκαιρινή του άφιξη €52,2 εκατομμυρίων από το Μάντσεστερ Σίτι.

Οι ηγέτες της Premier League συνεχίζουν την εκστρατεία τους στο σπίτι στη West United την ημέρα του μποξ.