Ο Μαρτίνεζ παραδέχεται τη «θλιβερή στιγμή» του Hazard στο ποδόσφαιρο

Ο Eden Hazard δεν μπόρεσε να κρατήσει την καλύτερη φόρμα του στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο εθνικός προπονητής του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ ανησυχεί γι’ αυτόν.

Το αφεντικό του Βελγίου Roberto Martinez παραδέχτηκε ότι η Eden Hazard είναι παγιδευμένη σε μια «θλιβερή στιγμή», όταν πρόκειται για το ποδόσφαιρο.

Αφού έκανε την μεγάλη του κίνηση από την Τσέλσι το 2019, ο διεθνής Βελγίου εντάχθηκε στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για μια νέα πρόκληση.

Αν και ο εξτρέμ πέρασε πολλά προβλήματα τραυματισμών κατά τη διάρκεια της διαδρομής του για το Los Blancos και δεν έχει φτάσει ακόμα στο απόλυτο επίπεδο του.

Παρόλο που ο Hazard έχει κηρυχθεί κατάλληλος για να παίξει, δεν έχει κάνει την τυπική εντύπωση στον Carlo Ancelotti που θα είχε κάνει πίσω στις ημέρες του Τσέλσι.

Αυτή η κατάσταση ανησυχεί το αφεντικό της εθνικής ομάδας του, Martinez, ο οποίος κατανοεί τον πρώην εισβολέα Blues και τη χαμηλή στιγμή καριέρας του.

«Τα τελευταία χρόνια, έχει ζήσει με αυτό. Αλλά έχει επικεντρωθεί στην εθνική ομάδα», δήλωσε ο Μαρτίνεζ, όπως ανέφερε η Marca.

«Τον χρειαζόμαστε για να φτάσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο προετοιμασμένος. Έχουμε μεγαλώσει σαν καμαρίνι.»

«Η Εδέμ βρίσκεται σε μια θλιβερή στιγμή, ποδοβαλλιστικά. Έχει αφήσει τους νικητές projects (αλλά) δεν έχει ρυθμό ανταγωνισμού.»