Ο Μαλντίνι εξηγεί την «επικίνδυνη» στρατηγική του Μιλάνου στην αγορά μεταφοράς

Ο θρύλος του Μιλάνου λέει ότι η ομάδα έχει προσεγγίσει παίκτες με ανεκφρασμένη ποιότητα.

Το Μιλάνο έχει καταφέρει να επιδείξει εντυπωσιακή ποιότητα στη δραστηριότητα μεταφοράς τους στην αγορά κατά τη διάρκεια των τελευταίων εποχών. Χάρη στον μεγάλο ανιχνευτή τους, ο σύλλογος έχει ενσωματώσει νέους βασικούς παίκτες στην ομάδα τους.

Σε μια νέα συνέντευξη, ο Paulo Maldini εξήγησε τη νέα στρατηγική του Μιλάνου στην αγορά μεταφοράς.

«Όλες οι επιλογές μας ήταν αρκετά ριψοκίνδυνες», είπε ο DAZN. «Επειδή δεν είχαμε τη δυνατότητα να ανεβάσουμε στην αγορά μια βουτιά στο Μιλάνο του Silvio Berlusconi, αναζητήσαμε παίκτες που είχαν πολλά υποσχεθεί και δεν τους είχαν ακόμα εκφράσει πλήρως, όπως ο Theo Hernandez, ή αυτούς που ήταν νέοι, όπως ο Sandro Tonali και ο Brahim Diaz. Όποιος τους παρακολουθούσε στην εκπαίδευση, ειδικά ο Sandro, ήξερε ότι ήταν απλά θέμα χρόνου».

Σε ελεύθερες ή φθηνές συμφωνίες, οι Ιταλοί γίγαντες έχουν υπογράψει παίκτες όπως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ο Ολιβιέ Ζιρού, ο Θίο Χερνάντεζ και ο Μπραήμ Ντίαζ.

Η ομάδα έχει χρησιμοποιήσει αυτές τις νέες υπογραφές για να σχηματίσει ένα συνδυασμό νέων και έμπειρων παικτών στην ομάδα τους. Η πρόσφατη επιτυχία του Μιλάνου αποτελεί απόδειξη της έξυπνης στρατηγικής του συλλόγου υπό την οικονομική πίεση.

«Είπα από το πρώτο παιχνίδι ότι αισθανόμαστε πιο δυνατοί και πιο ολοκληρωμένοι από την προηγούμενη σεζόν, κυρίως επειδή πρόκειται για νεαρά παιδιά που ωριμάζουν και υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ 21 και 22».

Μιλάνο κάθονται δεύτερη στο Serie A με τα σημεία από τα παιχνίδια τους. Οι Rossoneri θα αντιμετωπίσουν τους Ρομά σε ένα κρίσιμο παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή.