Ο Μαγκουάιρ προτρέπει τους συμπαίκτες να επιστρέψουν ενάντια στην Άρσεναλ

Ο Χάρι Μαγκουάιρ κάλεσε τους ενωμένους συμπαίκτες του να προχωρήσουν από την ήττα του Σέφιλντ και να έχουν μια ισχυρή απόδοση εναντίον της Άρσεναλ.

Ένα γκολ από τον Χάρι Μαγκουάιρ δεν ήταν αρκετό καθώς οι Κόκκινοι Διάβολοι έμειναν έκπληκτοι από ένα σκορ 2-1 στα χέρια της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Η United αναμενόταν να κερδίσει αυτό το φωτιστικό και να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά οι προσδοκίες τους μειώθηκαν σύντομα.

Ο Μαγκουάιρ κατάφερε να σκοράρει το πρώτο του γκολ στο Old Trafford για να δώσει την πλευρά του τον ισοσταθμιστή, αλλά τα γκολ του Μπερκ στο τελευταίο τρίμηνο του παιχνιδιού.

Ole Solskjaer ήταν εξίσου απογοητευμένος και ζήτησε επίσης μια αντίδραση από την πλευρά του.

Ο καπετάνιος Harry Maguire έχει κάνει τώρα το ίδιο και θέλει μια μεγάλη παράσταση από τους συμπαίκτες του όταν αναλαμβάνουν την Arsenal το Σαββατοκύριακο.

Οι Gunners είναι σε καλή φόρμα αυτή τη στιγμή και είναι αήττητοι στα τελευταία πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος. Κέρδισαν επίσης αυτό το φωτιστικό πίσω το Νοέμβριο στο Old Trafford ευγενική χορηγία της ποινής του Pierre-Emerick Aubameyang.

Ο Μαγκουάιρ ήδη ανυπομονεί για αυτό το παιχνίδι και έχει ζητήσει άμεση ανταπόκριση από τους συμπαίκτες του.

«Όταν καταφέρεις να νικήσεις, δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να περιμένεις να βγεις ξανά στο γήπεδο για να παίξεις και να διορθώσεις τα πράγματα», είπε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Τα αγόρια είναι συντετριμμένα, για να είμαι ειλικρινής. Είναι ένα πολύ ήσυχο καμαρίνι. Τα αγόρια είναι τόσο απογοητευμένα· δεν το περιμέναμε, μπήκαμε στο παιχνίδι με αυτοπεποίθηση».

Ο Μαγκουάιρ συνέχισε: «Πρέπει να μαζέψουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε απογοητευμένοι και πονάει, αλλά το Σάββατο είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και πρέπει να επανέλθουμε».

«Είναι όλα καλά και εύκολα όταν κερδίζετε ποδοσφαιρικούς αγώνες και παίζετε καλά, αλλά τώρα είναι καιρός να σηκωθείτε και να μετρηθείτε».

«Όταν σε διώξουν, είναι το πόσο γρήγορα επιστρέφεις και το Σάββατο είναι μεγάλο και πρέπει να πάρουμε τρεις πόντους.»