Ο Μαγκουάιρ ονόμαζε το μόνο πράγμα που η Γιουνάιτεντ δεν είχε εναντίον του

Ο καπετάνιος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ονόμασε το μόνο πράγμα που έλειπε από την πλευρά του, αφού τους κρατούσε σε αδιέξοδο από το Λιντς.

Ο καπετάνιος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ έδωσε μια ειλικρινή εκτίμηση μετά την ισοπαλία της πλευράς του με τον Λιντς.

Η πλευρά του Ole Gunnar Solskjaer κυριάρχησε στην κατοχή και τις πιθανότητες, αλλά δεν μπόρεσε να βρει τρόπο για το γκολ στον πρώτο αγώνα της Premier League στην Elland Road εδώ και 18 χρόνια.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ είχε μερικές ευκαιρίες μετά από καλά επεξεργασμένα set-pieces, αλλά υπήρξε μια σαφής πτώση στην ποιότητα της επίθεσης, ειδικά για την United στο τελευταίο τρίτο.

Στο τέλος, και οι δύο πλευρές έπρεπε να συμβιβαστούν με ισοπαλία και η εκστρατεία της United έκριψε την αποτελεσματικότητα της πλευράς του μπροστά στο στόχο.

«Νομίζω ότι δημιουργήσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες, αρκετές για να σκοράρουμε αλλά όχι αρκετές [στο τέλος]», δήλωσε ο Maguire στο Sky Sports στη συνέντευξή του μετά τον αγώνα.

«Ξέραμε πώς θα έπαιζαν, ειδικά εδώ. Το νιώσαμε στο Old Trafford, εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους που άφησαν. Οι επιτιθέμενοι παίκτες μας λατρεύουν ένα εναντίον ενός και σήμερα δεν ήταν γραφικός.

» Δημιουργήσαμε μερικές ευκαιρίες, ένα ζευγάρι αρκετά καλό για να σκοράρει ένα γκολ. Τους κρατήσαμε στο ελάχιστο και ήμασταν πολύ καλοί και σταθεροί. Απλά δεν μπορούσαμε να βρούμε την αιχμή. »

Επόμενο για τους Ρεντς είναι το πρώτο σκέλος του ημιτελικού του UEFA Europa League εναντίον των Ρομά. Ο Μαγκουάιρ προσθέτει ότι η πλευρά του πρέπει να βελτιωθεί εκ των προτέρων για να κερδίσει την ισοπαλία.

«Ναι, είναι μεγάλη εβδομάδα μπροστά και πρέπει σίγουρα να βελτιωθούμε σήμερα», πρόσθεσε.

«Πρέπει να είμαστε πιο κλινικοί στο τελευταίο τρίτο. Προφανώς, οι Ρομά στο Europa League θα είναι μια δύσκολη ισοπαλία, και η Λίβερπουλ στο Old Trafford — μια μεγάλη εβδομάδα. Πρέπει να προχωρήσουμε σε αυτό με πλήρη εμπιστοσύνη και να βελτιώσουμε αυτά που δείξαμε σήμερα».