Ο Μαγκουάιρ κι εγώ πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να νιώσουμε άνετα στην πίστα.

Ο Γάλλος ελπίζει να δημιουργήσει μια σύνδεση με τον Άγγλο σε χρόνο παρόμοιο με αυτό που είχε με τον Σέρτζιο Ράμος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ραφαέλ Βαράνε επιμένει ότι αυτός και ο Χάρι Μαγκουάιρ πρέπει να «δουλέψουν σκληρά για να νιώσουν άνετα στο γήπεδο».

Η Varane εντάχθηκε στην Manchester United το καλοκαίρι, υπογράφοντας τετραετή συμφωνία μετά την άφιξή της στο σύλλογο με μεταφορά 39 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο επιφανής κεντρικός πίσω έδειξε ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας με τον νέο αμυντικό συνεργάτη του Maguire στο ντεμπούτο του εναντίον των Wolves, με το ζευγάρι να βοηθά τους Red Devils να διεκδικήσουν ένα καθαρό φύλλο για πρώτη φορά σε 10 αγώνες.

Varane είχε μια ισχυρή συνεργασία με Sergio Ramos κατά τη διάρκεια του χρόνου τους μαζί στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ήταν ένας από τους λόγους που οι γίγαντες La Liga ήταν σε θέση να κλιμακωθούν μεγάλα ύψη της επιτυχίας, και τώρα σκοπεύει να κάνει το ίδιο με τον σημερινό καπετάνιο του.

«Με τον Sergio Ramos, είχα 10 χρόνια για να τον γνωρίσω, να μάθω πώς κινείται στο γήπεδο και πώς πρέπει να κινηθώ για να είμαι συμπληρωματικός μαζί του», είπε στο Sky Sports.

«Πιστεύω ότι ο Χάρι Μαγκουάιρ είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να νιώσουμε άνετα στο γήπεδο. Είναι το ίδιο με κάθε υπερασπιστή στην ομάδα.

«Είναι σημαντικό να νιώθεις συνδεδεμένος. Πρέπει να κινηθούμε μαζί και να παρακινήσουμε ο ένας τον άλλον. Κάθε μέρα μαθαίνουμε και βελτιωνόμαστε».