Ο Μαγκουάιρ αποκαλύπτει γιατί επέλεξε τον Μαν Γιουνάιτεντ αντί για την Πόλη

Ο καπετάνιος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ αποκάλυψε γιατί επέλεξε να ενταχθεί στους Red Devils πάνω από τους άγριους αντιπάλους τους στο Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ αποκάλυψε ότι είχε συνομιλίες με τον Pep Guardiola για μια κίνηση στο Μάντσεστερ Σίτι, αλλά «καρδιά του ορίστηκε» σε μια μεταφορά στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Άγγλος εντάχθηκε στο Leicester City από το Hull City για £12 εκατ. το 2017. Είχε δύο επιτυχημένα χρόνια εκεί στην Πρέμιερ Λιγκ πριν πάρει τη μεγάλη του κίνηση στην Μαν Γιουνάιτεντ.

Man City ήταν επίσης ενδιαφέρονται για τον υπερασπιστή πριν από τη μετακόμιση του στο Old Trafford. Μετά από μερικούς μήνες διαπραγματεύσεων, ο Maguire προσχώρησε στην Man United για 80 εκατομμύρια λίρες από το Leicester.

Ο Μαγκουάιρ έχει γίνει αρχηγός της Man United και έχει παίξει 107 φορές γι ‘αυτούς σε όλους τους διαγωνισμούς σε δύο εποχές.

Μιλώντας στον Gary Neville στο κανάλι του The Overp στο YouTube, ο Maguire επέμεινε ότι πάντα σκόπευε να συμμετάσχει στη Man United:

«Μίλησα με την Σίτυ και μίλησα με την United, αλλά μεγάλωσα βλέποντας περισσότερο την United — χωρίς να θέλω να προσβάλω την City — αλλά μεγάλωσα βλέποντας περισσότερο το United Football, το Old Trafford, ως μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο.

«Πάντα είχα την καρδιά μου σε αυτό το κλαμπ. Μίλησα με τον Πεπ και προφανώς το ποδόσφαιρο που παίζουν και τι έκανε για το κλαμπ. Σέβομαι πολύ τον Πεπ και αυτό που έφερε στο ποδόσφαιρο.

«Αλλά ήταν United — η καρδιά μου καθορίστηκε από το ποσό του τόκου που έδειξαν για μένα. Για να το κυνηγήσουν πάνω από 12-15 μήνες. Δείχνει πόσο πολύ πίστευαν σε μένα και πόσο θα ήμουν μέλος της ομάδας.

«Την πρώτη φορά που μίλησα με τον Όλε μου είπε πόσο θα μπορούσα να έρθω και να βελτιώσω την ομάδα.

«Ήταν μια εποχή που ως κλαμπ στην United δεν ήταν εκεί που έπρεπε να είναι. Παραδέχονταν πολλούς στόχους. Ήξερα ότι δεν θα ήμουν το τελευταίο κομμάτι του παζλ.

«Ήξερα ότι θα υπέγραφα για μια τεράστια αμοιβή και θα υπήρχαν φορές που θα παραδεχόμασταν στόχους, θα χάναμε παιχνίδια και θα ερχόταν ο έλεγχος.

«Ήξερα ότι δεν μπορούσα να μπω σε αυτή την ομάδα και να κερδίσω τον τίτλο με πέντε πόντους, δεν ήταν δυνατόν. Ήξερα ότι έπρεπε να πάω και να βελτιώνομαι χρόνο με το χρόνο και νομίζω ότι το κάνουμε αυτό, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος να διανύσουμε».