Ο Μίλαν χτύπησε με απαγόρευση αγώνα Ιμπραχίμοβιτς

Μετά από μια ευθεία κόκκινη κάρτα το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς θα χάσει τώρα τον επόμενο αγώνα της Μίλαν.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έλαβε απαγόρευση ενός αγώνα και πρόστιμο 5.000 ευρώ για την κόκκινη κάρτα του εναντίον της Πάρμα το Σάββατο.

Η πειθαρχική επιτροπή έκρινε τον Ζλάταν ένοχο για «ασέβεια κριτική με προκλητική στάση» έναντι του διαιτητή, Fabio Maresca, κατά τη διάρκεια έντονης ανταλλαγής κατά τη διάρκεια της νίκης 3-1 του προηγούμενου Σαββατοκύριακου επί της Πάρμας.

Σύμφωνα με τον Sky Sport Italia, ο 39χρονος έχει πλέον απαγορευτεί από τον αγώνα Serie A της AC Milan εναντίον της Γένοβας στο San Siro και πρέπει να καταβάλει πρόστιμο ύψους €5.000.

Δεν είναι γνωστό τι είπε ο Ζλάταν στη Μαρέσκα για να κερδίσει μια τέτοια τιμωρία, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που ο διαιτητής αντιδρά έντονα και διαφωνεί. Στην πραγματικότητα, τα έβαλε με τον Αντόνιο Κόντε τον Ιανουάριο. Ο διαχειριστής της Inter Milan αργότερα πήρε μια απαγόρευση γραμμής touchline δύο αγώνων.

Τα πάντα, όμως, ο Μίλαν μπορεί να αναπνεύσει έναν αναστεναγμό ανακούφισης. Η πλευρά του Stefano Pioli κινδύνευε να χάσει τον κορυφαίο σκόρερ για τα επόμενα τρία παιχνίδια, αλλά θα τον χάσει για ένα μόνο.

Οι Rossoneri, ως εκ τούτου, θα καλωσορίσουν τον Zlatan πίσω στις 21 Απριλίου για έναν εντός έδρας αγώνα εναντίον του Sassuolo.