Ο Μίκελ Αρτέτα αποκαλύπτει τους στόχους του στην Άρσεναλ μετά την υπογραφή νέας συμφωνίας

Ο 40χρονος ανέλαβε τη θέση του στο Emirates Stadium τον Δεκέμβριο του 2019 και τώρα έχει αναλάβει νέα συμφωνία μέχρι το 2025.

Ο μάνατζερ της Άρσεναλ Mikel Arteta ελπίζει να ανεβάσει το σύλλογο στο «επόμενο επίπεδο» και να αγωνιστεί με τους καλύτερους μετά την υπογραφή νέου συμβολαίου για να τον συνδέσει με τη λέσχη του Λονδίνου μέχρι το 2025.

Ο Ισπανός ελπίζει ότι η νέα συμφωνία του θα δώσει στους παίκτες μια «τελική ώθηση» στην προσφορά τους για έναν κορυφαίο τερματισμό της Premier League αυτό το εξάμηνο και την πρόκριση του Champions League για την εκστρατεία 2022/23.

Η Άρσεναλ κατέχει σήμερα την τέταρτη θέση στο τραπέζι της Premier League, δύο σημεία μακριά από την Τότεναμ.

«Ο σύλλογος ήταν πραγματικά πρόθυμος να το κάνει όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε», εξήγησε η Arteta στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Προφανώς έδειξαν μεγάλη πίστη και πίστη σε αυτό που κάνουμε, με το προπονητικό τιμ, ποια είναι η κατεύθυνση της ομάδας.

«Πίστευαν ότι η καλύτερη στιγμή ήταν να το κάνουμε τώρα, να δώσουμε μια τελική ώθηση στην ομάδα, να δώσουμε κάποια σαφήνεια σχετικά με το τι πρέπει να κάνουμε το καλοκαίρι, στο μέλλον.

«Είναι ένας τρόπος να πούμε ‘ακούστε, και από τους δύο τρόπους πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε και θέλουμε να δεσμευτούμε μαζί σε αυτό το πρότζεκτ». Αυτό είναι το μέρος που θέλω να είμαι, οπότε ήταν μια πολύ απλή απόφαση για μένα.»

Ποιοι είναι οι στόχοι της Arteta;

Ερωτηθείς για τους στόχους του, ο αρχηγός του Gunners πρόσθεσε: «Για να πάει την ομάδα στο επόμενο επίπεδο και να ανταγωνιστεί πραγματικά με τις κορυφαίες ομάδες. Για να γίνει αυτό, πρέπει να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πρέπει να είμαστε σε θέση να εξελίξουμε την ομάδα, να βελτιώσουμε τους παίκτες μας, να βελτιώσουμε όλα τα τμήματα, να δημιουργήσουμε ακόμη μεγαλύτερη επαφή με τους οπαδούς μας, να βελτιώσουμε την ατμόσφαιρα στα Εμιράτα, να είμαστε σε θέση να προσλάβουμε κορυφαίους, κορυφαίους και τους καλύτερους ανθρώπους αυτής της ομάδας για να οδηγήσουμε αυτό το έργο σε αυτό το επίπεδο.»

Ο μάνατζερ γυναικών της Arsenal Jonas Eidevall παρέτεινε επίσης τη διαμονή του, έχοντας υπογράψει νέο διετές συμβόλαιο.