Ο μέσος του Λίβερπουλ προσφέρθηκε στην Μπάγερν Μονάχου

Σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές, η Λίβερπουλ προσέφερε πρόσφατα στη μέση Gini Wijnaldum μια καλοκαιρινή κίνηση στο Μπάγερν Μονάχου.

Η κερδοσκοπία συνεχίζει να περιβάλλει τον Gini Wijnaldum και οι τελευταίες αναφορές έχουν συνδέσει τον μέσο με μια κίνηση προς την Μπουντεσλίγκα.

Με το συμβόλαιό του να λήγει τις επόμενες εβδομάδες, ο αγώνας θα δει πού θα καταλήξει ο Ολλανδός μέσος.

Παρόλο που η παράταση της παραμονής του στο Λίβερπουλ δεν αποκλείστηκε ποτέ, όλες οι πινακίδες δείχνουν προς την κατεύθυνση μιας ευρωπαϊκής εξόδου.

Έχει αναφερθεί σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίες εβδομάδες ότι ο πιθανότερος προορισμός για το Wijnaldum είναι η συνεργασία με τον συμπατριώτη Ronald Koeman στη Βαρκελώνη.

Ωστόσο, χωρίς επίσημη επιβεβαίωση, οι οπαδοί έχουν αφεθεί να εικάζουν τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από τα παρασκήνια.

Η τελευταία στη συνεχιζόμενη ιστορία προέρχεται από το γερμανικό κατάστημα AZ, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι πρωταθλητές της Bundesliga Μπάγερν Μονάχου προσφέρθηκε πρόσφατα η ευκαιρία να υπογράψουν Wijnaldum.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Μπάγερν Μονάχου χαρακτηρίστηκε ως «εκτίμηση προς τον παίκτη», η διέξοδος συνεχίζει λέγοντας ότι ο 30χρονος είναι πολύ μεγάλος (30) και, ως εκ τούτου, η ομάδα απέρριψε την πρόταση.

Η Βαρκελώνη εξακολουθεί να μοιάζει με τον καλύτερο δυνατό προορισμό για το 30-year-old, με τον Ολλανδό να παραδέχεται ήδη ενδιαφέρον από τον συμπατριώτη του, Ronald Koeman.

Ωστόσο, ο Wijnaldum έχει παραμείνει βασικός παίκτης υπό τον Jurgen Klopp και η ιδέα της ανανέωσης των συμβάσεων εξακολουθεί να είναι σίγουρα καλά στις κάρτες.