Ο μέσος του Λίβερπουλ κάλεσε τη Γουινέα παρά τον τραυματισμό στον μηριαίο τένοντα

Οι Εθνικοί Ελέφαντες είναι πρόθυμοι να επανεντάξουν τη Νάμπι Κεϊτά στην ομάδα τους.

Ο προπονητής της Γουινέας Κάμπα Ντιαγουάρα επιβεβαίωσε την απόφασή του να καλέσει τον Νάμπι Κεϊτά για τους επερχόμενους φιλικούς αγώνες της ομάδας του.

Ο Keita έμεινε εκτός δράσης μετά την παραλαβή ενός τραυματισμού στο hamstring κατά τη διάρκεια της νίκης του Liverpool Community Shield πάνω από το Μάντσεστερ Σίτι τον περασμένο μήνα.

Αρκετές αγγλικές πηγές υπέθεσαν ότι ο μέσος δεν θα επιστρέψει σύντομα. Ωστόσο, αυτό δεν έπεισε τη Γουινέα να αποφασίσει να μην τον καλέσει για τους επερχόμενους φίλους της.

«Ο Naby Keita τραυματίστηκε και αναρρώνει από τον τραυματισμό του», είπε. «Η κατάστασή του βελτιώνεται και είναι ακόμα πιο μπροστά από το χρονοδιάγραμμα.

«Πήραμε μια ομάδα 24 παικτών ακριβώς για να του δώσουμε την ευκαιρία να είναι σε θέση να υπολογίζει σε αυτόν, επειδή είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, εντός και εκτός γηπέδου, είναι ο αρχηγός μας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κεϊτά ανησυχεί για τη θέση του στην ιεραρχία του Λίβερπουλ. Οι συνομιλίες για την παράταση του συμβολαίου του μέσου έχουν σταματήσει τις τελευταίες εβδομάδες.

Ωστόσο, η κακή μορφή του Λίβερπουλ στην αρχή της τρέχουσας σεζόν μπορεί να τους πείσει να πιέσουν περισσότερο για την επίτευξη συμφωνίας με τον Keita.

Οι Κόκκινοι αρνήθηκαν να πουλήσουν τον έμπειρο μέσο πέρσι το καλοκαίρι καθώς έμπαινε στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του. Ωστόσο, μπορεί να σκεφτούν την έξοδό του αυτό το χειμώνα για να αποφύγουν μια ελεύθερη καλοκαιρινή αναχώρηση.