Ο μέσος της Γιουβέντους απελευθερώνεται ως ελεύθερος πράκτορας μετά από αμοιβαία καταγγελία συμβολαίου

Οι Ιταλοί γίγαντες συνεχίζουν τα σχέδιά τους για την ανοικοδόμηση της ομάδας υπό τον Massimiliano Allegri.

Η Γιουβέντους κατέληξε σε συμφωνία με τον Aaron Ramsey να τερματίσει αμοιβαία το συμβόλαιό του πριν από την επόμενη σεζόν.

Ο Ράμσεϊ εντάχθηκε στους Μπιανκονέρι από την Άρσεναλ το 2019. Ωστόσο, απέτυχε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες του σταδίου Allianz, πέφτοντας από την εύνοια του Allegri την περασμένη σεζόν.

Η Λέσχη ανακοίνωσε την Τρίτη ότι απελευθέρωσαν τον Ράμσεϊ ως ελεύθερο πράκτορα.

Ο πρώην σταρ της Άρσεναλ έκανε μόνο πέντε εμφανίσεις της Serie A για τον Juve την περασμένη σεζόν. Στη συνέχεια εντάχθηκε στους Ρέιντζερς για να ανακαλύψει ξανά τη σπίθα του στα μέσα της σεζόν

Ωστόσο, ο χρόνος του στη σκωτσέζικη πλευρά έληξε με ένα κρίσιμο πέναλτι στον τελικό του Europa League. Έχοντας επιστρέψει από το ξόρκι δανείου, ο Ramsey αποφάσισε να τερματίσει το χρόνο του στη Γιουβέντους.

Ο Ράμσεϊ είναι διαθέσιμος ως ελεύθερος πράκτορας, με μερικά κλαμπ να δείχνουν ενδιαφέρον να τον υπογράψουν.

Σύμφωνα με τον Μίρορ, η Νότιγχαμ Φόρεστ ηγείται της κούρσας για να φέρει τον Ράμσεϊ πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ την επόμενη σεζόν.

Η νέα πλευρά που προήχθη ξοδεύει ένα πολυάσχολο παράθυρο μεταγραφών, προσθέτοντας έως και 11 παίκτες στην ομάδα τους πριν από την επιστροφή τους στην κορυφαία πτήση της Αγγλίας.

Εκτός από τη Forest, η πρώην λέσχη του Ramsey Cardiff City επιθυμεί επίσης να τον υπογράψει ως ελεύθερο πράκτορα. Ωστόσο, δεδομένων των ιδιοτήτων του Ramsey και της ηλικίας του, πιθανότατα θα δώσει προτεραιότητα μια κίνηση πίσω στην Πρέμιερ Λιγκ πριν από την επόμενη σεζόν.