Ο Μέσι ξέρει τι θα του προσφέρει η Βαρκελώνη στην ανανέωσή του

Σε μια πρόσφατη εξέλιξη των γεγονότων, γνωρίζουμε τελικά τι θα προσφέρει η FC Barcelona Leo Messi στην παράταση του συμβολαίου του για την επερχόμενη σεζόν.

Ο Leo Messi έχει ήδη μια πρόταση στο τραπέζι του από την FC Barcelona, σύμφωνα με πρόσφατες αναφορές από την Ισπανία. Ο δημοσιογράφος Jota Jordi αποκάλυψε ότι η προσφορά της Joan Laporta είναι μια προσφορά που μπορεί να πείσει τον Messi να μείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Όταν ξεκίνησε η τρέχουσα εκστρατεία, ο Αργεντινός ήταν σχεδόν σίγουρος ότι θα έφευγε από την καταλανική λέσχη. Τώρα που η Λέσχη έχει νέο πρόεδρο, τα πράγματα άλλαξαν δραστικά για τον Λίο.

Έκανε 180 στα αρχικά του σχέδια για το μέλλον. Όταν ξεκίνησε η σεζόν, κανείς δεν φανταζόταν ότι η FC Barcelona θα είχε την ευκαιρία να φτάσει μακριά στο τουρνουά La Liga. Πόσο μάλλον να πάρει μερικά ασημικά μέχρι το τέλος της σεζόν σε κάθε διαγωνισμό. Σήμερα, έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το Copa del Rey το επόμενο Σάββατο και παραμένουν ανταγωνιστικοί στη La Liga.

Πόσα πρόσφεραν στον Μέσι;

Σύμφωνα με τον Jordi, η Joan Laporta έκανε μια αρχική και ανεπίσημη προσφορά 30 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν. Αυτό είναι λιγότερο από το ήμισυ των 75 εκατομμυρίων ευρώ που είχε στο προηγούμενο συμβόλαιό του, αλλά έχει τις λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να πείσουν το αστέρι να το υπογράψει. Τα σχέδια της FC Barcelona για το άμεσο μέλλον στο σύλλογο περιλαμβάνουν την υπογραφή ενός άλλου παίκτη αστέρι που μπορεί να εξασφαλίσει γκολ στο σύλλογο.

Erling Haaland είναι η νούμερο ένα επιλογή, αλλά Neymar παραμένει μια σταθερή επιλογή. Αυτή η τεράστια περικοπή στο συμβόλαιο του Μέσι θα χρησιμοποιηθεί για να πληρώσει το εισερχόμενο αστέρι για τα επόμενα πέντε χρόνια. Επίσης, υπάρχει ακόμα ένας αμυντικός στο μυαλό για την καταλανική λέσχη, αλλά ο Eric Garcia είναι η σταθερή επιλογή που θα έρθει δωρεάν το επόμενο καλοκαίρι. Αν η Μπαρτσελόνα μπορεί να εξασφαλίσει αυτόν τον κόσμο, ο Λίο σίγουρα θα σκεφτεί να δεχτεί αυτή τη μαζική περικοπή μισθών στο νέο του συμβόλαιο. Θα το πάρει;