Ο Μέσι εξηγεί πώς ο Xavi είναι ο άνθρωπος που θα πάει τη Βαρκελώνη στο επόμενο επίπεδο

Ο θρύλος της FC Barcelona υποστήριξε τον πρώην συμπαίκτη του για να αποκαταστήσει τις ημέρες δόξας του συλλόγου.

Ο Lionel Messi είναι σίγουρος ότι ο Xavi Hernandez είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να πάει τη Βαρκελώνη στο επόμενο επίπεδο.

Ο 41χρονος, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ronald Koeman ως νέο μάνατζερ του συλλόγου αυτό το μήνα, ξεκίνησε τη ζωή του στο dugout Camp Nou με νίκη 1-0 επί των καταλανών αντιπάλων Espanyol στη La Liga το Σάββατο.

Η άφιξή του έχει ήδη θετικό αντίκτυπο, με τον πλήρη Jordi Alba να ισχυρίζεται πρόσφατα ότι ο πρώην συμπαίκτης του του έδωσε «επιπλέον κίνητρο».

«Ο Xavi είναι ένας προπονητής που γνωρίζει πολλά, που γνωρίζει τέλεια το σπίτι, που ξέρει τα πάντα καλά από τότε που ήταν παιδί», είπε ο Messi Marca. «Είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο για τους νέους και ότι είναι ένα άτομο που θα κάνει τη Βαρκελώνη να μεγαλώσει πολύ, δεν έχω καμία αμφιβολία.»

Θα επιστρέψει ο Μέσι κάποια μέρα;

Ο πρόεδρος της Βαρκελώνης Joan Laporta αρνήθηκε πρόσφατα να αποκλείσει την επιστροφή για τον Messi και τον Andres Iniesta, μετά από δύο αγαπημένους οπαδούς Xavi και Dani Alves επανενώθηκαν με τον σύλλογο.

Ο Messi πρόσθεσε: «Πάντα έλεγα ότι θα επέστρεφα στη Βαρκελώνη γιατί θέλω να βοηθήσω τον σύλλογο σε ό, τι μπορώ και προφανώς αν μπορώ να βοηθήσω τον σύλλογο σε αυτό που εννοώ, θα ήθελα πολύ να είμαι σε θέση να επιστρέψω».