Ο Μέιτλαντ-Νάιλς απαιτεί σαφήνεια από την Άρσεναλ για το μέλλον του

Μετά την ολοκλήρωση μιας περιόδου δανείου στο West Brom, ο Ainsley Maitland-Niles θέλει κάποια σαφήνεια από την Arsenal σχετικά με το μέλλον του.

Ο Έινσλι Μέιτλαντ-Νάιλς έχει ζητήσει από τους Πυροβολητές σχετικά με το μέλλον του στο κλαμπ. Επιμένει ότι θα «αποχαιρετήσει την Άρσεναλ» αν δεν λάβει τον κανονικό χρόνο παιχνιδιού που του αξίζει.

Ο Μέιτλαντ-Νάιλς διέλυε την ακαδημία νέων στο Emirates Stadium, προτού προαχθεί στην ανώτερη ομάδα το 2014. Από τότε, η διεθνής Αγγλία έχει σπάσει 121 εμφανίσεις για τους Gunners.

Ωστόσο, ο 23χρονος δανείστηκε στο West Brom κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2020-21. Και αφού έπεσε από την ιεραρχία κάτω από τον Mikel Arteta, η Maitland-Niles είναι τώρα έτοιμη να εξερευνήσει νέους ορίζοντες.

Ο Μέιτλαντ-Νάιλς είπε στον Τέλεγκραφ για την κατάστασή του: «Αν δεχόμουν ένα τηλεφώνημα από κάποιον στην Άρσεναλ και μου είπαν ότι θα ήθελε μια συνάντηση αύριο, τότε θα ήταν πιο εύκολο έτσι. Μπορούν να μου πουν αν σκοπεύουν να με παίξουν στο μέλλον ή αν θέλουν να με πουλήσουν. Έχω ακούσει ότι θέλουν να κάνουν λίγο χώρο [στην ομάδα] και κάποια χρήματα, οπότε δεν είμαι σίγουρος.»

«Θέλω μια απόφαση. Θέλω λίγη διαύγεια. Και μετά ελπίζω να μπορέσω να δουλέψω με όποιον χρειάζομαι για να δουλέψω. Είτε αυτό είναι να βρω μια νέα λέσχη ή αν θα συνεχίζω την εκπαίδευσή μου. Θα ήθελα κάποια ένδειξη για το τι συμβαίνει. Όπου (Άρσεναλ) με βλέπουν.»

«Αν πετύχει, θα πετύχει, αν δεν το κάνει τότε αποχαιρέτησε την Άρσεναλ. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι, αλλά και περήφανο. Ίσως θέλουν ακόμα να κάνουν κάτι και τα πράγματα θα μπορούσαν να αλλάξουν. Αν όχι, υπάρχουν πάντα άλλες ομάδες.»