Ο Μέιτλαντ-Νάιλς ανοίγει για το μέλλον του Άρσεναλ

Αφού προηγουμένως ωθήσει για έξοδο, ο μέσος Gunners είναι έτοιμος να αγωνιστεί για περισσότερο χρόνο παιχνιδιού.

Ο Ainsley Maitland-Niles ανακοίνωσε ότι οι σκέψεις για την έξοδο από την Arsenal είναι «στο παρελθόν» καθώς κοιτάζει μπροστά στο μέλλον.

Ο ευπροσάρμοστος 24χρονος δημοσίευσε ένα μήνυμα στους οπαδούς του Instagram τις τελευταίες ημέρες της θερινής περιόδου μεταφοράς, το οποίο έλεγε: «Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να πάω όπου με θέλουν και όπου θα παίξω».

Ήρθε εν μέσω αγώνων για να κερδίσει την εύνοια των Εμιράτων μετά από ένα ξόρκι δανείου στο West Brom κατά το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν. Έχοντας επίγνωση του ενδιαφέροντος από την Έβερτον, προσπάθησε να πιέσει για έξοδο. Ωστόσο, η Άρσεναλ αρνήθηκε να τον πουλήσει.

Αλλά αφού εντυπωσίασε την απουσία του Τόμας Παρτέι στη νίκη 1-0 της Άρσεναλ επί του Γουότφορντ, η Μέιτλαντ-Νάιλς είναι έτοιμη να στρίψει.

«Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν τώρα», ανέφερε το προϊόν Hale End σε δημοσιογράφους για το προηγούμενο έπος μεταφοράς του.

«Απλά σκέφτομαι το μέλλον και τι είναι μπροστά μου. Ήταν υπέροχο που ήμουν εκεί έξω σήμερα, να πάρω τα λεπτά μου, και ελπίζω ότι θα έρθουν και άλλα».

Ο Μέιτλαντ-Νάιλς πρόσθεσε: «Είμαι πάντα χαρούμενος που είμαι στο γήπεδο και παίζω, είναι ένα καλό συναίσθημα. Φυσικά, ψάχνω για περισσότερα λεπτά, απλά πρέπει να κρατήσω το κεφάλι μου κάτω και να συνεχίσω και να δουλεύω σκληρά».