Ο Μάτιτς στέλνει προειδοποιήσεις για τον Ρονάλντο στους αντιπάλους της Μάντσεστερ

Πριν από έναν αγώνα του Champions League, η Nemanja Matic έστειλε μια έγκαιρη υπενθύμιση στους αντιπάλους της Manchester United σχετικά με τις ικανότητες του Κριστιάνο Ρονάλντο στη βαθμολογία.

Η Nemanja Matic προειδοποίησε τους αντιπάλους της Manchester United ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πάντα εκεί για να σκοράρισει — ακόμα και σε μια άσχημη μέρα.

Ο μέσος βαθμολογεί τον Ρονάλντο ως έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών και αισθάνεται ότι ο μόνος τρόπος για να παίξουν οι ομάδες εναντίον του είναι να μην υποβαθμίσει την άμυνά τους κατά τη διάρκεια των αγώνων, αλλιώς να υποστούν τις συνέπειες.

Από τότε που επανεντάχθηκε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ημέρα της προθεσμίας, ο Ρονάλντο σκόραρε τέσσερα γκολ σε τόσα παιχνίδια. Έχει επίσης κερδίσει επαίνους για τη νοοτροπία και τη στάση του τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Μιλώντας μπροστά στον αγώνα της United Champions League εναντίον του Βιγιαρεάλ την Τετάρτη στο BT Sport, ο Matic έδωσε την ετυμηγορία του για τον αντίκτυπο του CR7 στο Old Trafford.

«Είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στην ιστορία, οπότε είναι πάντα καλό να παίζεις μαζί του και να προπονείσαι μαζί του, οπότε είμαι χαρούμενος», είπε ο Matic για τον Ronaldo, όπως ανέφερε η MEN.

«Όλοι είναι ενθουσιασμένοι. Τον βλέπω στην εκπαίδευση, επίσης, κίνητρο ότι είναι εδώ, έτσι πιστεύω ότι ήταν τέλειο για όλους».

«Είναι πάντα επικίνδυνος. Δεν χρειάζεται να παίζει καλά για να κερδίσει τα παιχνίδια. Η ποιότητά του είναι πάντα εκεί όταν η ομάδα δεν παίζει καλά. Είναι πάντα εκεί για να σκοράρει, οπότε πρέπει να συγκεντρωθείτε από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή όταν παίζετε εναντίον του.

«Είμαι σίγουρος ότι θα το φέρει αυτό στην ομάδα μας. Πάντα πεινάει για γκολ. Όταν έχεις κάποιον με αυτή την εμπειρία, με αυτή την ποιότητα απλά πρέπει να κάνεις ό, τι καλύτερο μπορείς και να προσπαθήσεις να του δώσεις την μπάλα στο κουτί».