Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι δέος για έναν συγκεκριμένο παίκτη της Αγγλίας

Μετά την τελευταία παράσταση της Αγγλίας, ο Marcus Rashford είναι δέος για έναν συγκεκριμένο παίκτη που πιστεύει ότι πρέπει να ξεκινήσει για τη χώρα του.

Ο Μάρκους Ράσφορντ μπορεί να μας έκανε να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Χάρι Κέιν δεν είναι ο μόνος Αγγλικός παίκτης με ασφαλή θέση στην αρχική έντεκα. Υπάρχει ένας άλλος μεγάλος σταρ που κάνει τα πάντα σωστά και ίσως αξίζει να ξεκινήσει εναντίον της Κροατίας. Καθώς πλησιάζει η UEFA Euro 2021, είναι οδυνηρά σαφές ότι ο Jack Grealish είναι πανταχού παρών κάθε φορά που πατάει στο γήπεδο για να εκπροσωπήσει τη χώρα του. Ήδη πρόσφερε μια ματιά στη γενική του ποιότητα ως μέσος κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του στην Πρέμιερ Λιγκ για την Άστον Βίλα πριν τραυματιστεί. Ωστόσο, ο Τζακ ανακτήθηκε εγκαίρως για τα Ευρώ και θα είναι μία από τις επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Ως μέρος της διαδικασίας λήψης αποφάσεων, ήταν σαφές ότι μόνο ο Χάρι Κέιν είχε ένα ασφαλές σημείο στην αρχική έντεκα. Αλλά ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε για τον Grealish στην πιο πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Κατά την άποψή του, ο Goal ανέφερε την ακόλουθη δήλωση από το Rashford: «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Σίγουρα θα μεγαλώσει και θα μεγαλώσει σε ένα Αγγλικό πουκάμισο. «Γνωρίζουμε από την εκπαίδευση και την Πρέμιερ Λιγκ τι μπορεί και για εμάς, είναι απλά να του επιτρέψουμε να αξιοποιήσει τις δυνατότητές του με ένα Αγγλικό πουκάμισο. «Θα κερδίσουμε περισσότερα παιχνίδια μαζί του στην ομάδα.»

Πού θα παίξει ο Τζακ Γκρέιλις την επόμενη σεζόν;

Λαμβάνοντας υπόψη πόσο καλά παίζει σε τακτική βάση, όλοι θέλουμε να μάθουμε που θα καταλήξει ο Τζακ Γκρέιλις την επόμενη σεζόν. Παρά το γεγονός ότι έχει την καρδιά ενός «κακοποιού», είναι οδυνηρά προφανές ότι αυτός ο παίκτης πρέπει να παίξει κάπου αλλού για να συνεχίσει να μεγαλώνει ως αστέρι. Ο Pep Guardiola του έστειλε ήδη τον υψηλότερο δυνατό έπαινο την περασμένη σεζόν, αλλά δεν είναι ο μόνος σύλλογος που του αρέσει ο Jack.

Ιδρύματα όπως η Chelsea FC, η Manchester United, ακόμα και η Tottenham Hotspur μπορεί να ενδιαφέρονται για την αγορά του παλικάρι. Είναι καιρός ο Grealish να βρει ένα ιδανικό μέρος για να εκμεταλλευτεί την πλήρη έκταση των ικανοτήτων του. Αν γίνει ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ για την Αγγλία κατά τη διάρκεια των Ευρώ, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι φεύγει από την Aston Villa πριν το τέλος του καλοκαιριού. Το ερώτημα εδώ είναι: ποια ομάδα θα είναι σε θέση να τον πείσει;