Ο Μάντισον μιλάει για τις δυσκολότερες στιγμές της καριέρας του στο Λέστερ

James Maddison μίλησε για να βιώσει τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας του στο Leicester City πριν σκοράρει στο Brentford την Κυριακή.

James Maddison παραδέχθηκε ότι πέρασε από την «πιο δύσκολη» περίοδο της καριέρας του στο Leicester City πριν σκοράρει ενάντια στον Mbrentford το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Πριν το γκολ της Κυριακής, ο 24χρονος μέσος δεν είχε βάλει ούτε ένα γκολ εδώ και οκτώ μήνες. Η Μάντισον υπέστη τραυματισμό στο ισχίο τότε και παλεύει για να επικοινωνήσει από τότε.

Ωστόσο, ο playmaker τώρα διαβεβαιώνει ότι όλα τα προβλήματά του έχουν μείνει πίσω, και τώρα μπορεί να επικεντρωθεί στο μέλλον.

«Ήταν ίσως η δυσκολότερη περίοδος της καριέρας μου», είπε ο πρώην μέσος του Νόργουιτς. «Οι άνθρωποι έξω δεν ξέρουν τη ζωή μου και είμαι ο μεγαλύτερος κριτικός του εαυτού μου. Αν είχα ένα κακό παιχνίδι, το βλέπω πίσω αμέσως. Είμαι πολύ επικριτικός με τον εαυτό μου.

«Οι στόχοι και οι ασίστ είναι μέρος του αλλά έχει να κάνει με το να παίζεις καλά, στο επίπεδο που ξέρω ότι μπορώ».

Η Maddison πρόσθεσε: «Είχα μια καλή συνομιλία με τον διευθυντή. Και του είπα ότι δεν έχω εμπιστοσύνη. Είναι η πρώτη φορά που μπορώ να σηκώσω τα χέρια μου ψηλά και να το πω επειδή σε βάζει σε ευάλωτη θέση. Αλλά αυτό ήμουν εγώ ειλικρινής. Εξετάσαμε τα καλύτερα αποσπάσματα μου και τι με κάνει καλό παίκτη».

«Στα τελευταία παιχνίδια, έχω αισθανθεί περισσότερο σαν τον εαυτό μου, σαν να είχα το κέφι μου πίσω. Μερικές φορές μπορείς να υπερσκέφτεσαι τα πράγματα».