Ο μάνατζερ των Ρομά χαιρετίζει τον Ρονάλντο μετά το στόχο «από το πουθενά»

Ο Paulo Fonseca δεν μπορούσε παρά να επαινέσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το γκολ που σκόραρε ενάντια στην ομάδα Ρομά του αυτό το Σάββατο.

Αν κάποιος σας ρωτήσει πώς ήταν το γκολ του Ρονάλντο εναντίον των Ρομά, απλά απαντήστε στο εξής: Ακόμα και ο μάνατζερ των Ρομά επαίνεσε τον παίκτη που σκόραρε εναντίον της ομάδας του. Γιουβέντους έχουν ξεπεράσει το Giallorossi στο τραπέζι Serie Α και τώρα καταλαμβάνουν την τρίτη θέση μόλις πέντε σημεία πίσω από τους σημερινούς ηγέτες Inter Milan.

Παρά την απώλεια της ομάδας του, ο Paulo Fonseca έδωσε την επάξια πίστωση στον παίκτη που άνοιξε το σκορ εναντίον των Ρομά. Σύμφωνα με τον Πορτογάλο μάνατζερ, τέτοιες παραστάσεις αποδεικνύουν την αξία του Ρονάλντο στον κόσμο του ποδοσφαίρου.

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Ρονάλντο είναι ο καλύτερος στον κόσμο, επειδή μπορεί να σκοράρει έτσι από το πουθενά. Δεν κάναμε λάθος σε αυτό το στόχο: είναι μόνο ο Ρονάλντο».

Ronaldo turned 36 yesterday, Ronaldo scores against Roma today. Age is merely a number for this superhuman. pic.twitter.com/TAOfewN7gv

— Marino Peixoto (@marinovpeixoto) February 6, 2021

Ο Φονσέκα πιστεύει ότι οι Ρομά ήταν η καλύτερη ομάδα.

Ο Πορτογάλος μάνατζερ θεώρησε ότι η ομάδα του ήταν κάπως άτυχη για το αποτέλεσμα που κατέληξαν. Στην πραγματικότητα, ο Fonseca παρατήρησε ότι ο Ρόμα ηγήθηκε όλων των στατιστικών του αγώνα και ότι ανάγκασαν τη Γιουβέντους να αμυνθεί κοντά στο κουτί. Ωστόσο, το φτωχό φινίρισμα της ομάδας υπαγορεύει το αποτέλεσμα του φωτιστικού.

«Μπήκαμε στο τελευταίο τρίτο τους τόσες φορές, αλλά η τελική μπάλα ήταν πάντα λάθος. Είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες και κάναμε λάθη.

«Δεν υπάρχουν ηθικές νίκες στο ποδόσφαιρο, αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες, έδειξαν μεγάλο θάρρος και χαρακτήρα εδώ και αυτό μου δίνει πίστη για το μέλλον».