Ο λόγος που ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς δεν θα παίξει με το ευρώ

Είμαστε εδώ για να σας πούμε τα πάντα για τον λόγο που ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς δεν θα παίξει το ευρώ με τη Σουηδία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ίσως να πέρασε από το ραντάρ για τους περισσότερους από εσάς, αλλά, ξέρατε ότι ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς δεν θα παίξει το ευρώ με τη Σουηδία; Αν δεν το ήξερες, κανείς δεν θα σε κατηγορούσε. Αυτά τα νέα μπορεί να είναι συγγενή του παλιού αλλά πρέπει να ξέρετε την πλήρη έκταση αυτού του δράματος. Πριν σας πούμε τον λόγο πίσω από την απουσία του από την εθνική ομάδα, πρώτα πρέπει να μιλήσουμε για την επιστροφή του στο διεθνές ποδόσφαιρο. Ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς αποσύρθηκε από τη σουηδική ομάδα, αλλά όλα άλλαξαν φέτος. Με την επιστροφή του στην Serie A παίζοντας για AC Milan, μαζί ήρθε ένα νέο κίνητρο για να εκπροσωπήσει τη χώρα του.

Ο κύριος λόγος για την επιστροφή του Ζλάταν ήταν το γεγονός ότι μπορούσε να επισκεφθεί τα παιδιά του στην πατρίδα του, αλλά είχε επίσης να κάνει μια δήλωση. Καθώς σπρώχνει 40 ετών, δεν είναι μυστικό ότι ο Ιμπραχίμοβιτς παίζει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο. Ολοκλήρωσε μια τεράστια σεζόν με τους Rossoneri αφού τους πήρε μέχρι το τέλος της σεζόν στη δεύτερη θέση του τουρνουά. Παρά το γεγονός ότι η Inter Milan κέρδισε τον τίτλο, ο AC Milan ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους πιο διασκεδαστικούς συλλόγους για να παρακολουθήσετε. Όλα χάρη στον Ζλάταν. Η επιστροφή του στην ομάδα της Σουηδίας έγινε πραγματικότητα λίγους μήνες πριν από το ευρώ.

Τότε γιατί ο Ζλάταν χάνει τα ευρώ;

Αφού επέστρεψε στην αγαπημένη του εθνική ομάδα, όλα ήταν έτοιμα για να επιστρέψει η Ίμπρα στα Ευρώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε κατά την τελευταία περίοδο της σεζόν. Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα Serie A AC Milan εναντίον Γιουβέντους. Ο Ζλάταν έπιασε διάστρεμμα στο γόνατο που αρχικά δεν φαινόταν σοβαρό. Ο Stefano Pioli επιβεβαίωσε ότι θα έχανε την υπόλοιπη σεζόν στην Ιταλία, αλλά δεν πίστευαν ότι το πρόβλημα ήταν κάτι που πρέπει να ανησυχεί.

Τέλος, η σουηδική ομάδα έλαβε τα τρομερά νέα ότι ο Ιμπραχίμοβιτς έχασε ολόκληρο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι. Αυτά έγραψαν στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter στις 15 Μαΐου: «Σήμερα, ο Zlatan ενημέρωσε τον Janne Andersson ότι ο τραυματισμός του θα τον σταματήσει από το να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αυτό το καλοκαίρι. Γινε καλα Ζλαταν, ελπιζουμε να σε ξαναδουμε στο γηπεδο του ποδοσφαιρου συντομα!» Και αυτός είναι ο λόγος που ο Zlatan δεν παίζει για τη Σουηδία εναντίον της Ισπανίας, της Σλοβακίας και της Πολωνίας στα Ευρώ του Ομίλου Ε.