Ο λόγος που η PSG πιθανότατα δεν θα διακινδυνεύσει τον Ράμος αυτό το Σαββατοκύριακο

Ήρθε η ώρα να απευθυνθείτε στον ελέφαντα στο δωμάτιο με την όλη κατάσταση του Sergio Ramos και να σας πω γιατί η PSG πιθανότατα δεν θα τον διακινδυνεύσει αυτό το Σαββατοκύριακο.

Πρόσφατα αναφέραμε ότι ο Σέρτζιο Ράμος πηγαίνει πολύ καλά με την ανάρρωσή του από διάφορους τραυματισμούς που τον εμπόδισαν να κάνει το ντεμπούτο του στο PSG. Αγωνίζεται με προβλήματα φυσικής κατάστασης από την περασμένη σεζόν, γι’ αυτό μάλλον τον παράτησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Δυστυχώς, ο Ράμος δεν είναι πλέον ο παγκόσμιος παίκτης που ήταν, εξαιτίας αυτών των τραυματισμών. Στην προχωρημένη ηλικία που είναι, ο Sergio παίζει ως κεντρικό-back δεν είναι πλέον τόσο αξιόπιστος όσο ήταν.

Τα καλύτερα χρόνια του είναι σίγουρα πίσω του και η PSG το γνωρίζει αυτό. Συμφώνησαν να του δώσουν ό, τι ήθελε επειδή καταλαβαίνουν ότι είναι θρύλος του ποδοσφαίρου. Ωστόσο, ποτέ δεν σκόπευαν να τον κάνουν έναν από τους σημαντικότερους παίκτες τους όταν έφτασε. Αν το έκαναν, τότε ο Σέρτζιο Ράμος κατάφερε πραγματικά τον τέλειο τρόπο να εξαπατήσει όλο το διοικητικό συμβούλιο. Ήταν σαφές ότι δεν θα ανακτήσει πλέον την καλύτερη μορφή του απλά συγκεντρώνοντας όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτόν από τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ράμος θα εγκαταλείψει την προσπάθεια να επιστρέψει σε κάποιο επίπεδο από αυτό που ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ανζέρ δεν θα δει το ντεμπούτο του Σέρτζιο Ράμο, προς το παρόν.

Από καθαρή προφύλαξη, ο Le Parisien ανέφερε ότι ο Sergio Ramos σίγουρα δεν θα επιστρέψει στη δραστηριότητα την επόμενη Παρασκευή, όταν το PSG παίζει εναντίον της Ανζέρ. Mauricio Pochettino συνιστάται κατά της απόφασης αυτής από τον παίκτη από καθαρή προφύλαξη. Αν θέλουν να ανακτήσουν ένα μέρος αυτού που ήταν, ο Σέρτζιο θα πρέπει να πάρει τα πράγματα πολύ αργά. Προφανώς δεν πρόκειται να ρισκάρει άλλο τραυματισμό αν σκεφτείς πόσες φορές είχε προβλήματα τον τελευταίο χρόνο.

Συνολικά, ο Sergio έχει παίξει μόνο 17 αγώνες σε όλο το 2021. Είναι πάντα ένας διαφορετικός τύπος τραυματισμού που τον κρατάει έξω από το παιχνίδι. Όταν δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μέση του, ο Σέρτζιο έχει μυϊκά προβλήματα σε ένα από τα πόδια του. Αν και συνεχίζει να γυμνάζεται στο γυμναστήριο, αυτό απλά δεν φαίνεται να είναι αρκετό για να τον επαναφέρει σε πλήρη φυσική κατάσταση. Ramos ξέρει ότι η ηλικία αρχίζει να γίνεται ένας παράγοντας και ο χρόνος του να αποδείξει γιατί ήρθε στο PSG εξαντλείται.