Ο λόγος που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα πάρει πίσω τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Παρά την πρόσφατη μορφή του, θα σας πούμε το λόγο που η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο να μην πάρει τον Γκάρεθ Μπέιλ πίσω από το δάνειο του Σπερς.

Ο Gareth Bale αποδίδει αρκετά καλά τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά αυτό ίσως να μην είναι αρκετό για να τον πάρει πίσω η Ρεάλ Μαδρίτης. Αρχικά, ο Φλορεντίνο Περέζ συμφώνησε να αφήσει τον Ουαλό να φύγει με δάνειο για να βρει ξανά το επίπεδο απόδοσής του. Ωστόσο, ο διαχωρισμός μεταξύ αυτού και του καμαρίνι ήταν πολύ εμφανής για να αγνοηθεί. Η πρόθεση του Γκάρεθ από τη στιγμή που έφτασε ήταν να φύγει από το Λος Μπλάνκος για τα καλά.

Στην αρχή του δανείου του, δεν ήταν σύμφωνα με τα πρότυπα, και η Ρεάλ Μαδρίτης αναγκάστηκε να τον πάρει πίσω το επόμενο καλοκαίρι. Αλλά ο Μπέιλ παρέμεινε υπομονετικός και τελικά άρχισε να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει ο Χοσέ Μουρίνιο από αυτόν. Παρά την πρόσφατη βελτίωση, υπάρχουν δύο σημαντικοί λόγοι για τους οποίους ο Los Blancos θα εξετάσει το ενδεχόμενο να μην τον πάρει πίσω. Ο μόνος τρόπος για να επιστρέψει είναι αν η Τότεναμ τον θεωρεί ως flop μεταφορά, αλλά αυτό φαίνεται να αλλάζει πρόσφατα.

Ο Ζιντάν δεν τα πάει καλά με τον Μπέιλ.

Παρόλο που ο Φλορεντίνο Περέζ εξακολουθεί να θεωρεί τον Γκάρεθ Μπέιλ σημαντικό πλεονέκτημα για τη λέσχη, ο Ζιντάν δεν φαίνεται να το πιστεύει. Ο Γάλλος μάνατζερ δεν τα πάει καλά με τον Ουαλό και ο Γκάρεθ επίσης δεν έχει καλή σχέση με τους συμπαίκτες του. Ένας άλλος λόγος που δεν θα επιστρέψει στην Ισπανία είναι το γεγονός ότι ο Jose Mourinho θέλει να μείνει στο Spurs. Ο Πορτογάλος μάνατζερ είναι αποφασισμένος να πάρει το καλύτερο από το Bale από τώρα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αν συμβεί αυτό, το να πείσεις τον Ντάνιελ Λέβι να πληρώσει τη μεταφορά του Μπέιλ θα είναι πολύ πιο εύκολο για τον διευθυντή. Ο Γκάρεθ λατρεύει να ζει στο Λονδίνο και αγαπά την Τότεναμ, αλλά πρέπει επίσης να ανταποκρίνεται στα πρότυπα. Λόγω των πρόσφατων εξαιρετικών αποτελεσμάτων, είναι σαφές ότι το Τότεναμ είναι το ιδανικό μέρος για να τελειώσει την καριέρα του. Η Ρεάλ Μαδρίτης απλά δεν μοιάζει με το κλαμπ όπου θα επιστρέψει ποτέ.