Ο λόγος που η Άντρεα Πίρλο απολύθηκε μετά την Τετάρτη

Υπάρχουν κάποιες αναφορές για έναν κύριο λόγο που η Άντρεα Πίρλο μπορεί να λεηλατήσει μετά την επόμενη Τετάρτη. Η δουλειά του είναι στη γραμμή με αντικαταστάτες επί τόπου.

Το μέλλον της Andrea Pirlo φαίνεται να εξαρτάται αυστηρά από το τι θα συμβεί την επόμενη Τετάρτη μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι. Στην αρχή της σεζόν, υπήρξε ένας αναβλημένος αγώνας κρίσης μεταξύ αυτών των δύο ποδοσφαιρικών συλλόγων που τελικά πήρε μια νέα ημερομηνία. Η παγκόσμια πανδημία ανάγκασε τη Νάπολι να χάσει σχεδόν έναν αγώνα στο δικαστήριο λόγω των κανόνων που επέβαλε η Serie Α. Αφού τελικά είχαν την ευκαιρία να παίξουν αυτό το παιχνίδι στο γήπεδο, και οι δύο ομάδες φτάνουν με διαφορετικές πραγματικότητες σε αυτό το μέρος της σεζόν.

Ενώ η Νάπολι παίζει αρκετά προσβλητικό ποδόσφαιρο με κάποια καλά αποτελέσματα, η Γιουβέντους δεν περνάει την καλύτερη στιγμή. Παρά το γεγονός ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, το κύριο πρόβλημα φαίνεται να είναι η παρουσία του Άντρεα Πίρλο. Ως αρχάριος μάνατζερ, ο πρώην μέσος μπορεί να απολύεται αν δεν έχει καλό αποτέλεσμα εναντίον της νότιας πλευράς. Sports Mediaset ανέφερε ότι μια ήττα θα αναγκάσει το κεφάλι του να κυλήσει.

Ποιος θα αντικαταστήσει τον Πίρλο αν φύγει;

Οι πιθανοί αντικαταστάτες της Άντρεα Πίρλο είναι ακόμα ασαφείς. Ωστόσο, οι πρόσφατες φήμες ότι η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Γαλλίας προσπαθεί να πάρει τον Ζινεντίν Ζιντάν μετά τα Ευρώ είναι μια αποκάλυψη. Αν συμβεί αυτό, ο Didier Deschamps θα έχει μια καλή ευκαιρία να πάρει τη δουλειά στην πρώην λέσχη του. Άλλοι μάνατζερ που θα μπορούσαν να λάβουν μια κλήση είναι ο Jose Mourinho (αν φύγει από τα Σπιρούνια), ο Gian Piero Gasperini, ο Luciano Spalletti και η Simone Inzaghi.

Υπάρχουν και άλλοι κορυφαίοι διευθυντές, όπως ο Jurgen Klopp ή ο Pep Guardiola, αλλά η Γιουβέντους απλά δεν μπορεί να τους προσλάβει. Ο Andrea Pirlo πρέπει να είναι εξαιρετικά νευρικός για τον αγώνα Serie A της επόμενης Τετάρτης που θα αποφασίσει το μέλλον του στο σύλλογο. Τι θα συμβεί μεταξύ Γιουβέντους και Νάπολι;