Ο Λούκα Γιόβιτς σπάει επιτέλους τη σιωπή του στο Άιντραχτ της Φρανκφούρτης

Καθώς συνεχίζει να εγκαθίσταται στο Eintracht Frankfurt, ο Λούκα Γιόβιτς τελικά έσπασε τη σιωπή του μετά την πρόσφατη επιστροφή του στη Γερμανία από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λούκα Γιόβιτς υπήρξε εξαιρετικά ατυχής στη Ρεάλ Μαδρίτης και η επιστροφή του στο Αϊντράχτ της Φρανκφούρτης αναβίωσε την καριέρα του. Το πρόβλημα στο ισπανικό σύλλογο ακόμα δεν έχει αποκαλυφθεί πλήρως, αλλά ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν φαίνεται να του αρέσει κάτι ο επιθετικός. Ο Luka μόλις έπαιξε κανένα παιχνίδι και η αυτοπεποίθησή του ήταν εξαιρετικά κατεστραμμένη κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Ωστόσο, ο Γιόβιτς χτύπησε το έδαφος τρέχοντας με την επιστροφή του στη Γερμανία.

Σήμερα, πρόσφερε την πρώτη συνέντευξη τύπου αφού επέστρεψε στην Μπουντεσλίγκα για να μιλήσει για την εμπειρία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αφού άκουσε προσεκτικά τα λόγια του, δεν φαίνεται ότι ο Jovic θέλει να επιστρέψει σύντομα στο Los Blancos. Φαίνεται επίσης ότι η σχέση του με τον Ζιντάν είναι πρακτικά ανύπαρκτη λόγω γλωσσικού φραγμού. Για το «Zizou», αυτό ήταν ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα με κάποιους παίκτες στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γιόβιτς πιστεύει ότι δεν ήταν τυχερός στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε συνέντευξη Τύπου που έλαβε η AS, ο Γιόβιτς είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Νιώθω πολύ άνετα και μπορείς να καταλάβεις βλέποντας με να παίζω στο γήπεδο. Έβαλα δύο γκολ σε όλη τη διάρκεια του χρόνου μου στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχω σκοράρει ήδη τρία εδώ. Η πόλη, το κλαμπ, αλλά ειδικά η ομάδα είναι φτιαγμένα για μένα. Ήμουν πολύ ατυχής στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Οι τραυματισμοί με εμπόδισαν να φτάσω στο επίπεδό μου και δεν τα πήγα καλά στο γήπεδο. Νιώθω τυχερός που επέστρεψα στη Φρανκφούρτη, όπου πάντα μου φέρθηκαν υπέροχα. Ήταν τυχερό να εκπαιδεύεται κάθε μέρα μαζί με τους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Πρέπει να κερδίσω εμπειρία και θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο παίκτη σήμερα. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει συνέχεια στο γήπεδο, εξακολουθώ να δέχομαι πολλά θετικά πράγματα από τη Μαδρίτη».